Annelerim siz beni anlarsınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde sinemis tarafından oluşturulan Annelerim siz beni anlarsınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 115 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Annelerim siz beni anlarsınız
Konbuyu başlatan sinemis
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

sinemis

Kayıtlı Üye
rank
Niyetim amacım asla kötü değil ilkoula giden kızım var mezun oluyor öğretmeni mezuniyet duzunlemis giyecek hiç süslü puslu elbisesi yok Allah rızası için bir tane kullanmadığıniz elbisenizi bizimle paylaşır mısınız çok pahalı alamadım inanın 10 12 yaş beden olarak olur lütfen 🙏

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Niyetim amacım asla kötü değil ilkoula giden kızım var mezun oluyor öğretmeni mezuniyet duzunlemis giyecek hiç süslü puslu elbisesi yok Allah rızası için bir tane kullanmadığıniz elbisenizi bizimle paylaşır mısınız çok pahalı alamadım inanın 10 12 yaş beden olarak olur lütfen 🙏
Hangi şehirdesiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eğer bir an önce cevap verirseniz size eşimle yardımcı olmak isteriz

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.