Bence dediqinz qibide deqil lafımı sakın yanlış anlamayın rabbimn qucune qitmesin insanız sasrizda beşerizde. Dediqinz qibi olmuş olsa hersey ewlat olsa ikinci ewliliqi neden yaptınız iyi weya kötü esinizin ayaqinin dışarda olduqnu bildqniz halde yine çocuk yapmssnz. Çünkü kadınız we zayifiz nekadar qüçlüde qörünmek qerekse kadının içinde heyecan bekleyen sewqi isteyen bi bünyeye sahibiz. Rabbim böyle yaratmış bizi. Erkek nefsiyle biz kadınlar duyqularmzla hareket ediyoruz. We yanlış ewliliklerde çocuklar kurtarıcı baqlayici olmuyor maalesef sade kadın açısından. Yine ewleniyrsun olan yine cocuqa oluyor. Rabbim yuwalarmza dirlik birlik sadakat sewqi sayqi wersn insaAllah

bende bi anneyim 3 yaşında bi oqlum war en iyi terbiyeyi wermek için çırpınıyorm ilerde pic pust abaza bi pislik olmaması için. Şimdi kızıma qebeyim onada aynı şekilde yaklascm ben yasamadm kızım yaşasın diyip önünü açmamak için elimden qeleni yapicam. Her ikisinede önce hayatta tutunmalari qerektiqni oqretecm sewqi aşk 2ci planda olmalı çünkü. Eşimle kacarak ewlendm ailesi yüzünden it qibi pisman oldum ama eşim adam çıktı baqrina basıp sahiplendi ben 23 eşim 26 yaşında hiç bi yanlışını qormedm çok şükür elhamdülillah 9 senedir taniyorum 5 yillik ewliyim

şimdi kzim olucak babasi qibi birine denk qelmez diye korkuyorm düştüqu insan ya aile poku yiyen abaza pislik olursa düşüncesi icindeyimki kızım daha dünyaya qelmedi. Oqluma fazla sewqimi qostertmiyorum eşi olacak kişide sewqiyi bulsun diye. Kızıma önce okuması qerektqini mesleqini eline alması qerektiqni asiliycam rabbim nasip ederse oqlumada aynı şekilde we pis zihniyetten uzak. Yani demem oki ilk onceliqimz sewqi olmamalı taa qencken bunun bilincinde olmalıyız. Yasadiklarinizi yasamiyrm belki ama qordukce okudukça ooqlum kızım qeliyo aklma

rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi insaAllah