Alt bezi stoğu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneadayadayı tarafından oluşturulan Alt bezi stoğu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,953 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alt bezi stoğu?
Konbuyu başlatan Anneadayadayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atlasin annesi

Gamze akdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar arkadaşlar. Ya şu an elimde bez kuponları var işte acayip çok indirimle filan sanırım içinde 3/4 paket pampers var. Yani yavaş yavaş alıp depolamak istiyorum, ıslak mendil de dahil. Siz önceden alıp depoladınız mı? Ve eğer evetse ne kadar aldınız? İndirimi kaçırmak istemiyorum ama çok fazla da almak istemiyorum. Ne yapmalıyım acaba?
Bez herzaman lazım canım zarar gelmez bence değerlendir herseyi fiyatı hergun arıyo keşke ben bu zamana kadar alıp stoklasaydom diyorum sadece bedenlere dikkat et alırken mesela 1 beden değil 2 beden al 3 4 5 o şekilde al

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Ben İlk bebekte Molfix kullandim cogu bez yaramadi ama Molfix cok iyi geldi memnun kaldim simdi ikinciyede ilk 3 ay yeticek kadar bez aldik bizimde burda bi market isleten tanidigimiz var zamlar gelmeden bize haber verdi depoda Molfix leri ayırıp bizim icin bekletti suan ayni bezleri akmaya kalksak alamayiz benimde aklimda inşallah bir sorun olmazda kullaniriz düşüncesi var eşime bir iki paket yeter dedim ama o zaman aylık paketin tanesini 75 ten aldik simdi 248 lira aldigimiz paket oda haklıydı bisey diyemedim hayirkisi artık 🤣
Oha o ne ya öyle ben pampers almayı düşünüyorum sanırım 4/5 paketin fiyatı 100€ gibi bir şey ama elimde kuponlarla aynı ürün yani 4/5 paket pampers marka alt bezi 30/40€ geliyor yanılmıyorsam.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Islak mendil al ebebekden se kuponun. Baby me yenidogan ıslak mendilini alabilirsin. İçeriği temiz
Pampers Aqua pure marka için kuponum var, içeriğide temiz geldi bana kuponla birlikte 18 adeti yarı fiyatına almayı düşünüyorum.

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Oha o ne ya öyle ben pampers almayı düşünüyorum sanırım 4/5 paketin fiyatı 100€ gibi bir şey ama elimde kuponlarla aynı ürün yani 4/5 paket pampers marka alt bezi 30/40€ geliyor yanılmıyorsam.

Pampers Aqua pure marka için kuponum var, içeriğide temiz geldi bana kuponla birlikte 18 adeti yarı fiyatına almayı düşünüyorum.
Evet pampersin içeriği temiz. Kullanabilirsin canım. Yurtdışında misin

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Evet pampersin içeriği temiz. Kullanabilirsin canım. Yurtdışında misin
Evet canım Hollandada yaşıyorum 😊

Tuvalet iletişimi ve ybb ıslak mendilleride ıslayıp kullanacağımıza bez daha mantıklı yada yıkamak direk
Yıkamak kesinlikle çok mantıklı ancak yeni doğan bebeği ikide bir yıkamak hem zor olur hem de hasta olmasından korkarım açıkçası. Yıkamayı artık Allah nasip kısmet ederse 6 aylıktan itibaren düşünebilirim ben de.

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım Hollandada yaşıyorum 😊

Yıkamak kesinlikle çok mantıklı ancak yeni doğan bebeği ikide bir yıkamak hem zor olur hem de hasta olmasından korkarım açıkçası. Yıkamayı artık Allah nasip kısmet ederse 6 aylıktan itibaren düşünebilirim ben de.
Anladım canım. 😊 Türkiye'de pampers çok pahalı biz alamıyoruz malesef

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank

Pampers 339 tl burda 144 adet olani o daha pahali burda uygun bulmuşken al pisik yapcagini sanmam kullananlar genelde iyi yorumlar yapmislar hep

Tüm sayfalar yüklendi.