Alttan muayene

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubs tarafından oluşturulan Alttan muayene başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 748 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alttan muayene
Konbuyu başlatan Kubs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İkizlerin annesi

Kubs

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba son zamanlarda alttan muayene herkese şart mı yoksa duruma göre mi bakilan bisey. Sezaryen doğum içinde alttan kontrol oluyor mu

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba son zamanlarda alttan muayene herkese şart mı yoksa duruma göre mi bakilan bisey. Sezaryen doğum içinde alttan kontrol oluyor mu
İlk doğumda sezaryan olacağım kesinleşmeden açıklık varmı diye bakıldı ama ikinci kesin bakılmaz bence 😊

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba son zamanlarda alttan muayene herkese şart mı yoksa duruma göre mi bakilan bisey. Sezaryen doğum içinde alttan kontrol oluyor ml
aslında bakılmiyor canım sezeryan olunca bazı dengesizler bakmaya çalışıyor sanırım acemi çaylaklar benim ikinci de bakacaktı izin vermedim çatala geçin muayene edicem dedi hop sezeryan dedim alttan niye bakıyorsun dedim bakmam gerekiyor dedi kabul etmedim sonra başka biri geldi biz tartıştırken ne oluyor dedi alttan bakılmıyor dedi sezeryan olduğunu söyleyince bakılmaz zaten dedi sen dile getir canım baktirmiyor sakın

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank

Korkma na gerek yok hiç bilmiyorsin bile ben hiç bilmedim benim doktorum çok iyiydi
Merhaba son zamanlarda alttan muayene herkese şart mı yoksa duruma göre mi bakilan bisey. Sezaryen doğum içinde alttan k

Tüm sayfalar yüklendi.