Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 24 Mart 2023 #1 Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 24 Mart 2023 #2 Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah
Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 24 Mart 2023 #3 Geçmiş olsun canım rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah
3 paşa 1 prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 522 24 Mart 2023 #4 Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 24 Mart 2023 #5 Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Canım. Çok geçmiş olsun biran önce hemen iyileşirsin inşallah ne ameliyatı oldun ki canım ben kaçırdım galiba
Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Canım. Çok geçmiş olsun biran önce hemen iyileşirsin inşallah ne ameliyatı oldun ki canım ben kaçırdım galiba
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 24 Mart 2023 #6 Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım eşimde olmuştu hortum takıyorlar doğru
Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım eşimde olmuştu hortum takıyorlar doğru
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,084 24 Mart 2023 #7 Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim inşallah
Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim inşallah
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 24 Mart 2023 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mart 2023 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim inşallah Genişletmek için tıkla ... Safra kesesi taşı ameliyat Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mart 2023 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim inşallah Genişletmek için tıkla ... Safra kesesi taşı ameliyat Zeynep41' Alıntı: Geçmiş olsun canım eşimde olmuştu hortum takıyorlar doğru Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mart 2023 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim inşallah Genişletmek için tıkla ... Safra kesesi taşı ameliyat Zeynep41' Alıntı: Geçmiş olsun canım eşimde olmuştu hortum takıyorlar doğru Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Demetdemet' Alıntı: Canım. Çok geçmiş olsun biran önce hemen iyileşirsin inşallah ne ameliyatı oldun ki canım ben kaçırdım galiba Genişletmek için tıkla ... Safra kesesi taşı ameliyat
Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mart 2023 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim inşallah Genişletmek için tıkla ... Safra kesesi taşı ameliyat Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mart 2023 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim inşallah Genişletmek için tıkla ... Safra kesesi taşı ameliyat Zeynep41' Alıntı: Geçmiş olsun canım eşimde olmuştu hortum takıyorlar doğru Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Mart 2023 S❤️S❤️G❤️G' Alıntı: Ne ameliyatı oldun geçmiş olsun şafi ismiyle sifa versin rabbim inşallah Genişletmek için tıkla ... Safra kesesi taşı ameliyat Zeynep41' Alıntı: Geçmiş olsun canım eşimde olmuştu hortum takıyorlar doğru Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Demetdemet' Alıntı: Canım. Çok geçmiş olsun biran önce hemen iyileşirsin inşallah ne ameliyatı oldun ki canım ben kaçırdım galiba Genişletmek için tıkla ... Safra kesesi taşı ameliyat
K Kaçak 🤩 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1,161 24 Mart 2023 #9 Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Cok gecmis olsun, Allah sifa versin.
Bedia demir' Alıntı: Ameliyata saat 10 girdim 12 çıktım başarılı geçti dedi ağrın biraz bide hortum var ameliyat yerimde Genişletmek için tıkla ... Cok gecmis olsun, Allah sifa versin.
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 24 Mart 2023 #10 Kaçak 🤩' Alıntı: Cok gecmis olsun, Allah sifa versin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım