Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İktiyosiz hastasıyım bebekte çıkabilir mi diye amniyos sıvısı istediler başta korktum vermicem diye imza attım.ama sonradan düşününce kararım değişti acaba riski cokmu nedir ne değildir yaptıran var mi
Amniyon sıvısı aldırmak riskli diye biliyorum canım ama yinede sen bilirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
İktiyosiz hastasıyım bebekte çıkabilir mi diye amniyos sıvısı istediler başta korktum vermicem diye imza attım.ama sonradan düşününce kararım değişti acaba riski cokmu nedir ne değildir yaptıran var mi
Anmiyon sıvısı aldırmanın riski iğne girişi olacağı için enfeksiyon olabilir çok nadir bebeğe iğne batabilir. Yaptırmaya karar verdiysen senin onayını almak için bir kağıt imzalarsın onda yazar riskleri ona göre ya yaptırır ya yaptırmazsın.