Salam can.uşaq ata qanı götürende sarılıq olur?yəni hər kəsdə belə olur ya necə?mənim 3 uşağım var 3də mənim qanımdı.4cü də elə olar deyə düşünürəm.ama ilk dəfə di ki belə bişey eşidirəmCox sağol canım cümlemiz İnşaAllahhə bacı olanda lap olmamışdan qabağ həkiminə denən nəzarətdə saxlasınlar orda uşağ həkimində doğuş həkimində deyərsən ki mənim birinci uşağımda belə bir şey başıma gəlib isdəmirım bunda da olsun uşağ olan kimi sarılığını nəzarətdə saxlasınlar sən xəstəxanada artığ qalmağdısa biraz artığ qal ama sarılığı təmiz azalmamış cıxma mənimdə fikirim elədi uşağ doğulanda həkimlərin hamısına deyəcəm ki nazərətdə saxlasınlar çünki mən birinci uşağımda bilmədim balinsədən tez cıxıdm sonra başqa uşağ xəsdəxaslnda 1aya yaxın yatdım indi istəmirəm başıma eyni şey gəlsin olan kimi həkimlərə hamısına deyəcəm səndə bəri başdan denən analiz zad götürsünlər əgər uşağ sənin qanını götürəcəksə də prablem olmayacaq inşaallah ama atasının qanını götürsə mütləq denən üsdündə düşsünlər bacı uzun oldu biraz üzürlü say mən birinci uşağımda doğulan kimi bu sarılığdan cox əziyyət çəkdim uşağım ölümdən döndü ona görə istəmirəm kimsə o prablemi çəksin İnşaAllah uşaqlarımız bizim qanımızı götürələr