Amoklavin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Merveozer tarafından oluşturulan Amoklavin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 640 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Amoklavin
Konbuyu başlatan Merveozer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 1 haftadır diş agrısı çekiyorum diş Dr 100 amoklavin verdi emziriyorum da içen var mı
Normal de amoklavin 1000 mg emziren anne kullanamaz ama mecbur kalmışsın süte geçer bebeğinde de ishal yapabilir o yüzden ağrın geçince bırak devamı varsa içme canım ve günde en az 3 litre su iç ki ilacın fazlası vücuttan çabuk atılsın. Geçmiş olsun

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 haftadır diş agrısı çekiyorum diş Dr 100 amoklavin verdi emziriyorum da içen var mı
Ben kullandım zamanın da hala arada bi içeririm emziriyorum kızım 1 yaşında hala da emziriyorum ve düzenli kullanmam gereken yerlerde kullanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal de amoklavin 1000 mg emziren anne kullanamaz ama mecbur kalmışsın süte geçer bebeğinde de ishal yapabilir o yüzden ağrın geçince bırak devamı varsa içme canım ve günde en az 3 litre su iç ki ilacın fazlası vücuttan çabuk atılsın. Geçmiş olsun
Alakası yok canım kadın doğum doktorum verdi bana bu ilaçı ve emzirdiğim halde kullanabileceğimi söyledi yani bu konuda yanılıyor olabilirsin 😊

Tüm sayfalar yüklendi.