Ani hareket ve ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Ani hareket ve ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,320 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ani hareket ve ağrı
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az evvel ani bir hareket yaptım ve karnıma bıçakla kesilmiş gibi bir ağrı girdi ama baya dayanılmaz bir müddet hareket edemedim öyle durmak zorunda kaldım. Başına gelen oldu mi hiç?

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar az evvel ani bir hareket yaptım ve karnıma bıçakla kesilmiş gibi bir ağrı girdi ama baya dayanılmaz bir müddet hareket edemedim öyle durmak zorunda kaldım. Başına gelen oldu mi hiç?
Ani hareket yapinca bendede oluyor canim dikkat et sende biraz dinlen hemen heraket etme

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ani hareket yapinca bendede oluyor canim dikkat et sende biraz dinlen hemen heraket etme
Oğlum üstümde oturuyordu kalktı düşecek diye bende aniden fırladım ama baya ağrı çektim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bugun aksama kadar tamda tarif ettigin agri oldu canim😣
Ani hareket mi ettin sende ☹️ çok kötü bir agriydi inşallah ikimizede bir daha olmaz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Oğlum üstümde oturuyordu kalktı düşecek diye bende aniden fırladım ama baya ağrı çektim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ani hareket mi ettin sende ☹️ çok kötü bir agriydi inşallah ikimizede bir daha olmaz
Kuzum dun is yaptim dunden beri hala gecmedi surekli bicak saplanıyor aman dikkat et

Tüm sayfalar yüklendi.