Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar gece uyudum sabah kalktim bir baktim ki vucudumda sinek isirmis sanki yaralar heryerimde boyle bir durumla karsilasan varmi kasiniyorda bildiginiz sivrisinek isirigi gibi ellerimde siettimda bacagimda
Doktora görünmeni tavsiye ederim canım. Burda tahmini bişey söyleyemeyiz
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
arkadaslar gece uyudum sabah kalktim bir baktim ki vucudumda sinek isirmis sanki yaralar heryerimde boyle bir durumla karsilasan varmi kasiniyorda bildiginiz sivrisinek isirigi gibi ellerimde siettimda bacagimda
Çiçeğim başkasının yaşaması birşey belirlemez. Belki belirti benzer olabilir ama sendeki hastalık farklıdır bunlar önemli şeyler bu söylediğin belirtilere birçok hastalık neden oluyor. Tamam hamileliğin sıkıntılı geçiyor olabilir ama sabretmekten başka çaremiz yok. Emin ol çoğu kadının ki sıkıntılı geçiyor. Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah bunları unuturuz
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr