Sorum var Ankara kadın doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeşim4406 tarafından oluşturulan Ankara kadın doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ankara kadın doğum
Konbuyu başlatan Yeşim4406
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜
Y

Yeşim4406

Guest
Ankara ya tayinimiz çıktı be 29 haftalık gebeyim. Doğum yapıp memnun kalan ya da kesinlikle gidilmez denilen doktor ver hastane önerileri alabilir miyim lütfen.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ankara ya tayinimiz çıktı be 29 haftalık gebeyim. Doğum yapıp memnun kalan ya da kesinlikle gidilmez denilen doktor ver hastane önerileri alabilir miyim lütfen.
Hayırlısı olsun ilk önce . Ben ilk bebeğimi 2022 yılında Ankara bilkette dümyaya getirdim o zamanlar sorunsuz bir hastaneydi yada öyle gözüküyordu bilmiyorum, aradan 2 yıl geçti önce teyzem hamişe kaldı ve hastane de bebek dowm sendromumlu bebeği aldırın diye kaç kere kadının üstüne gittiler sürekli aldırmayacağım deyip kâğıt imzası istediler . Ondan sonra ben gebe kaldım ikinci bebeğime 2024 yılında doğurdum ama hastanede bana hamileliğimi zehir ettiler . Bebeğın kolu kısa bacağı kısa çocukta anormal bir şey var insan gibi değiş bebeği aldırın test yaptıralım genetik mi değil mi bakalım diyerek süreki olarak bunu direttiler . Ben tam 38 hafta onların bebeğin anormal bir insana benzemiyor kolları kısa bacakları kısa demesi ile zehir ettim . Ve bebeğim nasıl olıyorsa “ sezaryan doğumda bebeğin ciğerine su kaçması imkansız, çocuk doktorumuz söyledi” doğumda sözde su kaçmış diyerek tam 5 gün yatırdılar ve 3 saat aralıklarla bebeği beslediler çocuk açlıktan sarılık oldu zayıfladı en son kendi imzamla bebeği çıkarttım hastaneden . Sonra sözde onların dediği anormal hastalığı bulmak için tam 3 ay hastane hastane gezdim . Genetik sonucumuz şükür temiz çıktı ki bebeğimin eli ayağı yüzü de normal .
3 ay önce orada yengem doğum yaptı bebeğe doğum boyunca sürekli olarak beyninde sorun var kalbi çok büyük denildi testler temiz geldi hatta o kadar ki kadın etlik şehir hastanesine de gitti doktor çocukta bir problem görmedi . Tekrar bişkente gitmeye devam etti doğumdan 1 saat sonra bebek vefat etmiş vefat nedenini asla bilmiyorlar yengem bebeği gördüm ağladı diyor .doktorun biri direk çldü diyor diğerleri ise yoğun bakıma alındı 1 saat sonra öldü diyor ölüm raporu adam akıllı yok çocuğa bir genetik testi yapmamışlar ayağından alınan topuk kaınında bir anormallik çıkmadı ama o yavrum öyle güme gitti . Herkes o kadar pişman ki size gitmeniz gereken şu hastane diyemem ama uzak durmanız gereken bir hastane varsa muhakkak Bilkent şehir hastanesi derim . Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Sincan devlet hastanesine gidip memnunum diyen yok bilkent doktorları bana da hamileliğimi zehir ettiler ama 2023'te doğumum yaptıran ekip Allah hepsinden razı olsun çok memnun kaldım şimdi doktorlara kulağımı tıkarım hep ağlayarak çıkıyordum hastaneden tam bilkenti önerecekken ayşenurun cevabını okudum unutmuştum canlandı anılarım

Tüm sayfalar yüklendi.