Anlamıyorummm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Anlamıyorummm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,075 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anlamıyorummm
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar genel söylüyorum eşi yanında olmayanlar Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 yanında olupta varlığını belli etmeyenlere de Allah hidayet versin. Ama şöyle düşünün hepsi de sağlıklı mı iyi kötü yanınızda mı şükredin. Çocuklarınız yanınizda ya da karninizda sağlıklı mı iyiler mı şükredin. Eşini hiç göremeyen bı daha göremeyecek olanlar var genç yaşta toprağa koyanlar var. Onların halini düşünmeye çalışın kendinizi bebeğinizi çocuğunuzu da strese sokmayın bı TLF uzakta da olsa varlığını bilin. Ama yanında olması başka diyebilirsiniz evet doğru haklısınız ama yaşadığıni sağlıklı olduğunu biliyorsunuz yetmez mi.
Haklsın canım şükretmek az bile ne güzl yazmişşiniz

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
🥺 Benimde eşim yanımda değil tabi ben mecburi annemin yanına geldim eşimi bırakip erken doğum riskim olmasa şimdi çıkıp giderim sanırım 😔 o kadar özledim ve onunla konusmadigim an direk moralim bozuluyor konuşurken aglayasim geliyor iki arada bir dere de kaldım resmen 😔
Keşke annen gelseydi senin yanına eşinden ayrılmak zorunda kalmazdin canm böyle eşinle arana soğukluk girmesin dikkat et gülüm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Keşke annen gelseydi senin yanına eşinden ayrılmak zorunda kalmazdin canm böyle eşinle arana soğukluk girmesin dikkat et gülüm
Valla kuzum böyle bir durumda aramıza soğukluk girevekse biz hiç olmamışiz demektir. annem geldi ama kardeşim üniversiteye gidiyor haftadan haftaya eve geliyor mecbur ben geldim annemin yanına. Ama Allah'a şükür eşimle aram iyi geleli 2 hafta oldu her gün en az 3 kez görüntülü konuşuyoruz 🤭🤭 mesajlasmalar dışında tabi 2 hafta sonrada inşallah görmeye gelecek beni . Tavsiyem için sağol ama bende dikkat ediyorum soğukluk girmesin diye 😘

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum böyle bir durumda aramıza soğukluk girevekse biz hiç olmamışiz demektir. annem geldi ama kardeşim üniversiteye gidiyor haftadan haftaya eve geliyor mecbur ben geldim annemin yanına. Ama Allah'a şükür eşimle aram iyi geleli 2 hafta oldu her gün en az 3 kez görüntülü konuşuyoruz 🤭🤭 mesajlasmalar dışında tabi 2 hafta sonrada inşallah görmeye gelecek beni . Tavsiyem için sağol ama bende dikkat ediyorum soğukluk girmesin diye 😘
Beni yanlış anlama gülüm senin için diyorum bunu araması çok güzel bişey bence

Benim eşim şehir dışında olduğunda aramazdi arasada sadece 10 dakika arar 2 dakikasını benimle 8 dakakasini çocuklarla konuşur kapatirti telefonu bizim aramıza çok soğukluk girdi ben farkına varmadan senin öyle olmanı istemediğim için söylüyorum sakın yanlış anlama beni.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Beni yanlış anlama gülüm senin için diyorum bunu araması çok güzel bişey bence

Benim eşim şehir dışında olduğunda aramazdi arasada sadece 10 dakika arar 2 dakikasını benimle 8 dakakasini çocuklarla konuşur kapatirti telefonu bizim aramıza çok soğukluk girdi ben farkına varmadan senin öyle olmanı istemediğim için söylüyorum sakın yanlış anlama beni.
Anlamadım kuzum benden daha tecrübelisin evlilik konusunda . Düşünüp bunu yazman bile inan beni çok mutlu etti 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın inslahh 🤲🏻❤️

Tüm sayfalar yüklendi.