Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim sürekli inliyor uykuda sürekli kaka yapmaya başladı normalde 1 yapar 3 4 yapıyor az az geçen doktara gittik diş eti sertleşmiş dedi diş et beyaz beyaz sert birde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim sürekli inliyor uykuda sürekli kaka yapmaya başladı normalde 1 yapar 3 4 yapıyor az az geçen doktara gittik diş eti sertleşmiş dedi diş et beyaz beyaz sert birde
Benim kızım 5 aylıkken ek gıdaya geçtim sen sadece mama mi veriyorsun yani pirinç unu ek gıdaya başlayabilirsiniz yoğurt bebe bisküvisi filan tadımlık sonra çoğalt
Ben 5 aylikken cici bebe ve meyve puresi(sunnet olacak kabizlik sorunu yasamayalim diye az verdim sadece) veriyordum. 6 aylikken ev yapimi yogurt vermeye basladim. Yalniz tadimla baslayip cogaltabilirsin. Suan 7 aylik ve kahvalti icin 1,5 yemek kasigi yogurt+2 cici bebe+2 yemek kasigi ev yapimi meyve puresi karistirip veriyorum. Oglende bunu yarim olcu yapip veriyorum. Aksam icin de kemik suyuna tarhana corbasi, un kavurup icine sehriye koyup corba yapiyorum hatta işkembe çorbası bile verdim, makarna yiyor, bulgur pilavi yedi gecen gun, patates haslama ya da yemeklerin icinden ayirip yediriyorum.
Pirinç ununu sadece meyve purelerine biraz koyuyorum
ev yapimi yogurdum var yapdim 2 gun once.az bisey versem olurmu?aksam pilav yiyordjm elini atdi pilava agzina goturdu yedi cok korktum.bizimki cabuk buyumeye merakli
Canım ara öğün olarak yani pirinç unundan sonra meyve püresi verebilirsin ben öyle yapıyordum canım bebe bisküvisi ve yoğurt karıştırıp veriyodum arada emzirip o pürelerden veriyordu2 aynemdi sonra
Canım ara öğün olarak yani pirinç unundan sonra meyve püresi verebilirsin ben öyle yapıyordum canım bebe bisküvisi ve yoğurt karıştırıp veriyodum arada emzirip o pürelerden veriyordum
Canım ara öğün olarak yani pirinç unundan sonra meyve püresi verebilirsin ben öyle yapıyordum canım bebe bisküvisi ve yoğurt karıştırıp veriyodum arada emzirip o pürelerden veriyordu2 aynemdi sonra
Canım ara öğün olarak yani pirinç unundan sonra meyve püresi verebilirsin ben öyle yapıyordum canım bebe bisküvisi ve yoğurt karıştırıp veriyodum arada emzirip o pürelerden veriyordum
Sadece pirinç unu verme tabi ki doymaz bol bol emzir öncelikle sonra ki Ana öğünde sebze püresi veya çorba çeşitleri ver kuzum meyve püreleri de ara öğünlerde verebilirsin ek gıdaya geçiş yaptığın içinde suyu eksik etme
Sadece pirinç unu verme tabi ki doymaz bol bol emzir öncelikle sonra ki Ana öğünde sebze püresi veya çorba çeşitleri ver kuzum meyve püreleri de ara öğünlerde verebilirsin ek gıdaya geçiş yaptığın içinde suyu eksik etme
ev yapimi yogurdum var yapdim 2 gun once.az bisey versem olurmu?aksam pilav yiyordjm elini atdi pilava agzina goturdu yedi cok korktum.bizimki cabuk buyumeye merakli
ben
bem
benimki 2 ay emdi sonra birakti memeyipure yaptim elma armut ama yemedi kustu
ben
bem
su icmiyorki 2 cay kasigi vereyim dedim boguldu öğundu en sonda kendini kusturdu 3 gumdu boyle yapiyorbabsi gibi su sevmedi
ben
bem
su icmiyorki 2 cay kasigi vereyim dedim boguldu öğundu en sonda kendini kusturdu 3 gumdu boyle yapiyorbabsi gibi su sevmedi
beninki 2 elinide oyle yiyor agzin ayiramiyorumki.gunde 5 6 kere degisiyorum uzerini hep su oliyor
Yedirirken nasil yediriyorsun? Ayağında alcak bir yastik koyarak yedirebilirsin. Yogurdu doktor 6 aydan once onermedi bize. Karisik meyve puresi yapip icine 1 yemek kaşığı kadar pirinc unu koyabilirsin. Hem purenin icinde tanidik tad olur. İcine 1 tane cici bebe de ezebilirsin.
ben
bem
ben
bem
ben
bem
beninki 2 elinide oyle yiyor agzin ayiramiyorumki.gunde 5 6 kere degisiyorum uzerini hep su oliyor