Anneler bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yağmurorcunn tarafından oluşturulan Anneler bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,051 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler bakar mısınız
Konbuyu başlatan Yağmurorcunn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlarım merhaba yarın sabah 2.ay aşımız var, canı acır yavrumun diye çok üzülüyorum, kaç tane iğne vuruluyor neler oluyor başından geçen annelerimiz bilgilendirebilir mi beni? 💕🧿
Kuzum iki tane bacağa 1 tane kola olmak üzere 3 tane oluyor herkeste aynı belirtiyi göstermiyor çünkü benim kızımda çok şükür hiçbir yan etki yapmamıştı en büyük sıkıntı ise çok çok geç iyileşiyor yara oluyor sürekli sarı sarı akıntı geliyor yaradan elbiseye yapışıyor yara baya bı şişiyor kıpkırmızı oluyor benim kızımın kolundaki yara yani 9 aylık olunca geçmişti kuzum

Kızlarım merhaba yarın sabah 2.ay aşımız var, canı acır yavrumun diye çok üzülüyorum, kaç tane iğne vuruluyor neler oluyor başından geçen annelerimiz bilgilendirebilir mi beni? 💕🧿
CNm 3 tane aşı oluyor bnm kızımda şükür 2 gün Bi huzursuzluk oldu yarası çabuk geçti bi çay kaşığı kadar şurup verebilirsin

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
İki bacağına vuruluyor eve gelince huzursuz oluyor ateside çıkabilir o yüzden dikkat et iki gün sürer geçer inşallah calpol verdim ben
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

CNm 3 tane aşı oluyor bnm kızımda şükür 2 gün Bi huzursuzluk oldu yarası çabuk geçti bi çay kaşığı kadar şurup verebilirsin
Burda iki bacağa yapıyorlar kola yapmıyorlar neden acaba İngiltere'de

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
2 tane bacak bir kol canım korkulacak bir şey yok herkwste aynı olmuyor misal benim oğlumda hiç bir ateş yapmadı sadece 3 gün huzursuzluk yaptı o kadar iğneden sonra yada önce ilaç ver ben o gün boyu dönüşümlü olarak ilaç vermiştim

İki bacağına vuruluyor eve gelince huzursuz oluyor ateside çıkabilir o yüzden dikkat et iki gün sürer geçer inşallah calpol verdim ben
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burda iki bacağa yapıyorlar kola yapmıyorlar neden acaba İngiltere'de
Blmm cnm burda 2 bacak Bi kola vurdular bu ayda gittim rutin kontrol vardı

Tüm sayfalar yüklendi.