Anneler günü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Anneler günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,399 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler günü
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum annem Rize'de uzakta olduğu için annem çikolataları çok sever onun için çiçek Sepeti den yenile bilir çiçek toplar var ya onlardan yollucam kayınvalide mi de biliyorsunuz yeni kaybettik onun mezarında sevdiği çiçeklerden dikmeyi düşünüyorum canm
Bende öyle düşündüm aslında çiçek Sepeti nnden alsam göndersem diye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum annem Rize'de uzakta olduğu için annem çikolataları çok sever onun için çiçek Sepeti den yenile bilir çiçek toplar var ya onlardan yollucam kayınvalide mi de biliyorsunuz yeni kaybettik onun mezarında sevdiği çiçeklerden dikmeyi düşünüyorum canm
Bende öyle düşündüm aslında çiçek Sepeti nnden alsam göndersem diye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin kuzum bnm fikrim bu insallh Sanda fikir olmuştur kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.