Sorum var Anneler sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ponçik surat tarafından oluşturulan Anneler sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,416 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler sorum var
Konbuyu başlatan Ponçik surat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Sab simplex damla kullanan var mı bebeğim de çok fazla gaz sancısı var neredeyse her gün ağlıyor kolik anneleri tavsiye eden var mı

birde bebeğim çok zayıf 2850 doğdu şuan 3 kilo 16 günlük hep böyle zayıf ve küçük kalacak sanıyorum çok üzülüyorum annelik babmaşka biri yaptı beni🥺😒
Dokdora götürdünmü canım dokdor ne diyor kilaosun falan

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Geçen gün hastaneden geldik bişey söylemedi kilosuyla ilgili
O zaman normal kuzum endişe etme gitdikce kilo alır sancısına da masaj falan YAP isdersen ben o damladan kulmamışım kulanan arkadaşlar yazar sana faydalı olub olmadığını Rabbim yardım etsin İnşaAllah kuzum 🙏

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Sab simplex damla kullanan var mı bebeğim de çok fazla gaz sancısı var neredeyse her gün ağlıyor kolik anneleri tavsiye eden var mı

birde bebeğim çok zayıf 2850 doğdu şuan 3 kilo 16 günlük hep böyle zayıf ve küçük kalacak sanıyorum çok üzülüyorum annelik babmaşka biri yaptı beni🥺😒
Havalar sıcak ya sık banyo ve banyo sonrası masaj yaparsan gaz konusunda iyi gelir bence sıkma canını bu arada bebek bu büyür. Doğan büyüyor kiloya çok takma sık emzir zaten 2850 doğsa bile belli oranda kilo kaybediyor ilk haftalarda emin ol bence şuan kilosu iyidir doktor da bunu söyler sana çünkü bence o 2850 den 2500 bile olmuştur çünkü şişleri gidiyor yani takma şuan bence iyi ayda 500-1000 gram alsın yeter diyor doktorlar sıkma canını 🤗🤗🤗🤗🥰

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Havalar sıcak ya sık banyo ve banyo sonrası masaj yaparsan gaz konusunda iyi gelir bence sıkma canını bu arada bebek bu büyür. Doğan büyüyor kiloya çok takma sık emzir zaten 2850 doğsa bile belli oranda kilo kaybediyor ilk haftalarda emin ol bence şuan kilosu iyidir doktor da bunu söyler sana çünkü bence o 2850 den 2500 bile olmuştur çünkü şişleri gidiyor yani takma şuan bence iyi ayda 500-1000 gram alsın yeter diyor doktorlar sıkma canını 🤗🤗🤗🤗🥰
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi söyledikleriniz çok sağolun sağlıklı olsun da kilo önemli değil diyenlerdendim hep anne olunca çok farklı düşünmeye başladım annelik gerçekten bambaşka bir duyguymus

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank

Canım ben kızım için biogaia kullanıyorum birde onu kullan istersen

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi söyledikleriniz çok sağolun sağlıklı olsun da kilo önemli değil diyenlerdendim hep anne olunca çok farklı düşünmeye başladım annelik gerçekten bambaşka bir duyguymus
Tabi anneler tabağa bir kepçe koydum zannederken aslında üç kepçe koyarmış çocuğu ne kadar yerse yesin annenin gözünde azdır annelik işte 🥰🥰🤗🤗 Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🥰🧿

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar