Sorum var Annelik duygusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinay Annesi tarafından oluşturulan Annelik duygusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,113 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annelik duygusu
Konbuyu başlatan Belinay Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar belinayimin bugün 3 günü anne olmak kdr mükemmel bişey yokmuş dünyaları verseler evladım bir tanedir ilk göz ağrımiz çok şükür ben bebeğime kavuştum darısı tüm hamilelere inşallah bu arada kızlar biz 2 sene daha korunacaz 2 sene sonra 2 ci dusunuyoz ama ben kızımı sezeryan ile doğurdum 2 sezeryanim daha mı ağır olur hafif mi sizce 3 gün oldu ama toparlandım az biraz ik kaldi agrilarim onada insallh geccek
Cnm rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu tarifsiz bisey valla sezaryanin birinciside ikinciside ayni bnmki cok zor geciyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Evt kuzum çok güzelmiş çok dünyaları veririm onun için 🎈💛🤍🤍🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Orası öle balım degisiyor bunyeden bünyeye ben daha bugüne gün toparlanamadim kızıma annemgil bakiyo bn bir emziriyon öperim tyzesi çok tatlı çok❤️❤️❤️🤲😘😘kokusu cennet mis gibi kokuyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Orası öle balım degisiyor bunyeden bünyeye ben daha bugüne gün toparlanamadim kızıma annemgil bakiyo bn bir emziriyon öperim tyzesi çok tatlı çok❤️❤️❤️🤲😘😘kokusu cennet mis gibi kokuyo

Amin insallh kuzum rabbim kolaylık versin bizlere😂🌍🌍🌍🎊🎊♥️💜💜💐💐🧿🧿
Maşallah kuzum ya
Rabbim size bağışlasin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.