Annişleeer bir sorum var 😊😊

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan Annişleeer bir sorum var 😊😊 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,346 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Annişleeer bir sorum var 😊😊
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşımın hiç olmuyor ve hep doktora gidiyor doktorlar hiçbişeyin yok diyorlar canım eşinde sorun varrmı onu bilmiyorum malesef
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilmiyorum ki gamzem eşi kendisi hiç doktora gitmemiş sanırım bildiğim kadarıyla yani
Eşide gözüksün durmadan kadını göstermesin sanki sorun onda gibi gidip kendide yaptırsın tahlillerinş

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle ve bilip bilmedşpi ilaçları içmesğb kuxum doktor kontrolünde içsin doktor kadına sende sorun yok diyorsa ki demese bile eşi de gözüksün inşallah rabbim onlrqda verir hayırlısı ile bir evlat

😘
♥️Cok sinir bozucu bir şey ya bütün sorunun kadında olma ihtimalini düşünülmesi 😬😏🤦

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
♥️Cok sinir bozucu bir şey ya bütün sorunun kadında olma ihtimalini düşünülmesi 😬😏🤦
Eski kafalı ise kadının eşi normal 🤦🏻‍♀️. Hayır neden sadece kadını gösterirsinbki erkekler bu konuda çok çekimser yadq bir anormal sorunun kendind2 olduğuna asla itibar etmiyorlar.

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bence bir arkadaşı kontrol olsun çünki dediyin kadarıyla doktorlar arkadaşından bir sorun olmadığını söylemiş bir eşide gitsin her şey kadınla alakılı olacak diyilki iki taraflı olan bir şey İnşaAllah Rabbim tez vakitde sevindirir arkadaşını
Amin canım benim 🤲 haklısın valla

O kadar haklısın ki 😐 bütün sorunu kadında buluyorlar hiç demiyorlar durun adamda baksın belki onda sorun vardır diye

Bnce eşi gotsin mesela bn senelerce gittim megersem eşimden olmuyrmus varikosel varmış ameliyat oldu sonra
Arkadaşım 22 yaşında eşi 36 yaşında eşiyle arasında baya bi yaş farkı var ondan olmuyor olabilirmi acaba 🙄

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Asra

Kayıtlı Üye
rank

O kadar haklısın ki 😐 bütün sorunu kadında buluyorlar hiç demiyorlar durun adamda baksın belki onda sorun vardır diye

Arkadaşım 22 yaşında eşi 36 yaşında eşiyle arasında baya bi yaş farkı var ondan olmuyor olabilirmi acaba 🙄
Olabilir şuan varikosel dediğim hastalık okdr cokki veya sperm azlığı kalitesizligi şekilsiz oluşu yani gidip test vericek on beş dkksinj alır en fazla çok zor değil cnm eğer İstanbul da yaşıyorsa çapa tıp fakültesini öneririm bnm eşim orda oldu ameliyat

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Eski kafalı ise kadının eşi normal 🤦🏻‍♀️. Hayır neden sadece kadını gösterirsinbki erkekler bu konuda çok çekimser yadq bir anormal sorunun kendind2 olduğuna asla itibar etmiyorlar.
Cok haklısın canım

Bence de kuzum gitsin bir kendisi gözüksün birde kuzum yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum benimde eşimle aramda o kadar yaş farkı var ama bence kadını öne cıkarıb sen git dediyine bir kendisi gözüksün doktora belki sorun ondadır ne biliyor o kadar kendinden emin şekilde konuşanlar gördük o konuda cok zaman sorun kendisinde clkdı

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim bir arkadaşım var ve 1 buçuk yıla yakındır evli çocukları olmuyor kullanmadığı ilaç gitmediği doktor kalmadı adetide çok düzensiz bazen 30 günde bir bazen 32 günde bir bazen 40 günde bir öyle yani bununiçin benim size bir sorum var progestan diye bir ilaç var yumurtaları çalıştırıyormuş ve rahmi gebeliğe hazırlıyormuş öyle bir ilaçmı gerçekten ve ben bu ilacı arkadaşıma önerebilirmiyim kullanması için ve gebe kalması için???
Sen yada başkası hiç bi ilaç öneremez herkesn sağlık sorunu kafasına göre uygulanıp düzeltilemez. Çocukları olmamşsa bi araştrma yada ünvrste hastanesi infertilite bölümüne gitsin orda gerekli tetkikler yapılır. Böyle önerilerle iş olmaz girmeyn o işlere doktorlar bilir en iyi

Tüm sayfalar yüklendi.