Annişler anne karnında titreme ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Annişler anne karnında titreme ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,163 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annişler anne karnında titreme ?
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yaa kıyamam ama 🥲 olabilir ne de olsa herşeyi duyup hissediyorlar bakma sen okadr ufak olduklarna🥰😍
Valla kuzum ama sürekli yapmıyordu zaten miniğim 5 gün önce yaptı ilk bide post açtığım gece sanırım korktugumu anladı oda ama sağolun içimi çok rahatlattınız hepiniz Allah razı olsun 😘🤲🏻

Valla kuzum ama sürekli yapmıyordu zaten miniğim 5 gün önce yaptı ilk bide post açtığım gece sanırım korktugumu anladı oda ama sağolun içimi çok rahatlattınız hepiniz Allah razı olsun 😘🤲🏻
Büyüdükçe neler yapıyo dimi hele elini koyunca alttan kıpırdaması ona dokunmak ama tam anlamıyla kavuşamamak garip dimi🥰

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
27+3 günlük gebeyim kızlar 1 haftadır ara ara böyle bebek titriyor karnımda yani saçma gelebilir yada gülebilirsiniz ama ne tekme gibi ne hıçkırık gibi resmen telefon titrer gibi titriyor 4 5 saniye sonra normale dönüyor yaşayan annisler var mı bı korku sardı istemsizce 🤦🏻‍♀️
Cnm bende de oluyordu öyle doktora söylemiştim normal demişti yani korkma cnm normaldir

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Büyüdükçe neler yapıyo dimi hele elini koyunca alttan kıpırdaması ona dokunmak ama tam anlamıyla kavuşamamak garip dimi🥰
Hemde çok garip kuzum şuan bile ilk gebeliğim olmasına rağmen benim elime konuşmama verdiği tepkiler sonuna kadar anneliği hissettiriyor bana ayy aglicam şimdi bi kötü oldum 🥺 rabbim isteyen ve gerçekten hak eden bütün kadınların kulaklarını doldursun inşallah evlat bambaaska bir şeymiş 🤲🏻 . En çokta babası bana sarılınca karnına tekmr atmasını seviyorum eşim bile diyor benim sana sarilamami istemiyor diye 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Cnm bende de oluyordu öyle doktora söylemiştim normal demişti yani korkma cnm normaldir
Sağol kuzum Allah razı olsun içime su serpiryorsunuz her biriniz 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende karnım titrediği de acaba bebiş osurdu mu falan diye düşünürdüm😂😂
Hahaha 😂😂 buda başka bir yaklaşım bak

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Öyle ama karnımda titreme olduğu zaman eşimde yanımda bulunurdu genelde o aklıma koyardı paşam bugünde kendini rahatlattı derdi😂😂
Ama buda farklı bir yaklaşım kuzum çünkü sürekli yaptığı bir şey değil ve çok uzun süren bir şeyde değil 😂😂 sanırım gerçekte ne yaptığını hiç bir zaman tam olarak öğrenemicez

Tüm sayfalar yüklendi.