Annisler kafama takilior

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Annisler kafama takilior başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,758 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annisler kafama takilior
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Var artık insan zamanında kazık yiyince bidaha güven kolay kolay saglanamiyor akşam 8.40 ta işten çıkar 9 dan 10 a kadar annesi gilde olur sonra eve gelir arkadaşları ile bulusucaksa benim tanıdığım kişilerle 11.30 dan geç eve dönemez dönerse de almam zaten gitsin annesi gilde yatsın evlenip çocuk sahibi olmak biraz sorumluluk gerektirir eğer o sorumluluk yoksa evlenmeseymis
Önceden sabıkalıymış o haketmiş ona birşey diyemicem haklısın davan da.. Bizler de çoluk cocuk sahibi olduk ama evine farkına bakıyor arada gezmek hakkı diye düşünüyorum tabi eğer önceden kazık yemiş olsaydım belki senin düşüncen de olabilirdim. Hak verdim sanada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neden gece 9 da dışarı çıkıyor anlamadım
Niye ki çıkılmaz mı

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Önceden sabıkalıymış o haketmiş ona birşey diyemicem haklısın davan da.. Bizler de çoluk cocuk sahibi olduk ama evine farkına bakıyor arada gezmek hakkı diye düşünüyorum tabi eğer önceden kazık yemiş olsaydım belki senin düşüncen de olabilirdim. Hak verdim sanada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Niye ki çıkılmaz mı
Hem sabıkalı hemde sabikasini ifsalamadim için de ben suçlu oldum ben annesi gile söyledim kimse ama kimse bana inanmadı ablası dışında hepsi dedi benim oğlum yapmaz aynı hatayı 4 defa tekrarladı en sonunda annemlere küs gittim açıkçası ama hamileyim çocuk babasız büyümesin diye geri döndüm şimdi de aynı hatayı yapmaz ama en ufak biseyde insanın aklına takılıyor yine aynı boklari yiyor mu diye güven muven kalmadı zaten en ufak biseyde hemen lafımı söylüyorum egerki birdaha yapsin bende yakalayım ses etmeden kanıtları kendi telefonuma alacağım dimdirek mahkeme yolları ben ona zamanında çok yüz verdim şimdi tüm herşeyi bitti kendi hayatını kendi yaktı gerekirse en ama en ufak hatasında boşarım bu kadar basit .

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Hem sabıkalı hemde sabikasini ifsalamadim için de ben suçlu oldum ben annesi gile söyledim kimse ama kimse bana inanmadı ablası dışında hepsi dedi benim oğlum yapmaz aynı hatayı 4 defa tekrarladı en sonunda annemlere küs gittim açıkçası ama hamileyim çocuk babasız büyümesin diye geri döndüm şimdi de aynı hatayı yapmaz ama en ufak biseyde insanın aklına takılıyor yine aynı boklari yiyor mu diye güven muven kalmadı zaten en ufak biseyde hemen lafımı söylüyorum egerki birdaha yapsin bende yakalayım ses etmeden kanıtları kendi telefonuma alacağım dimdirek mahkeme yolları ben ona zamanında çok yüz verdim şimdi tüm herşeyi bitti kendi hayatını kendi yaktı gerekirse en ama en ufak hatasında boşarım bu kadar basit .
Aynı durum da olsaydım eminim aynısını yapardım belki fazlasını çok haklısın. Allah şaşırtmasın bu insanları

Tüm sayfalar yüklendi.