Sorum var Annişler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💜Bir prenses bir prens a tarafından oluşturulan Annişler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,569 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annişler
Konbuyu başlatan 💜Bir prenses bir prens a
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
28.Haftada 1350 gr dı kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizimkiler sıkıntılı 🤦🏻‍♀️ komşuda diyor ben çocuğa bişey oldu diye hareketsizlikten sürekli hastaneye giderdim diye bunları da içerde zor tutuyoz
Valla kuzum ya düşün ben karnında Kayra var iken hraketsizlikten değil aşırı haraketnden korkup doktora gidecektim 😂😂

Bende başta oyleydm kuzum ve panik olmaya başladım bununda hiçbir faydası olmadı iyi düşün ki iyi olsin balim Allahın izni ile hepimiz sag sAlim bir avazda yavrumuza kavusuruz duani eksik etme kötü de düşünme tatlim stres daha zor bide ztn kuzum ❤❤
Ayn kuzum seninki kaç haftalık oldu

Valla kuzum ya düşün ben karnında Kayra var iken hraketsizlikten değil aşırı haraketnden korkup doktora gidecektim 😂😂
Ozmn seninki kilolu dur kuzum ben 25 te gittiğimde 1 kiloydu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayn kuzum seninki kaç haftalık oldu

Ozmn seninki kilolu dur kuzum ben 25 te gittiğimde 1 kiloydu
Oy maşallah kuzum benim minik doğdu teyzesi 😂😂44 günlük bugün

Ama şuands öyle görsen maşallah aşırı haraketli karnımda nasılsa şuanda öyle eller ayaklar durmuyor hele kafası 😂😂

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın balım Dr a gitmişmiydin kilo ve boyu kaç kuzum
Yarin gidicem cnm kontrole biraz zor bi gebelik oldu hastane de flan cok yattim cnn ama kilosu boyu iyiydi 25 haftalık ken 1 kilo 80 gram di daha sonra bir kere sanciyla gittim oda soylememislerdi acil den serumla sancim için müdahale etmişlerdi senin bebisin nasıl cnm 33 haftalık miydin kuzum sende

Yarin gidicem cnm kontrole biraz zor bi gebelik oldu hastane de flan cok yattim cnn ama kilosu boyu iyiydi 25 haftalık ken 1 kilo 80 gram di daha sonra bir kere sanciyla gittim oda soylememislerdi acil den serumla sancim için müdahale etmişlerdi senin bebisin nasıl cnm 33 haftalık miydin kuzum sende
Evet tatlım bugün 33 haftalık olduk benim de erken doğum riskim vardı 31 haftalıkken gittim enson 2 kilo demişti doktor 33 olarak gözüküyordu 3 haftada gelmemi istedi cumartesi günü randevum var bklım bizimki nasıl

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Evet tatlım bugün 33 haftalık olduk benim de erken doğum riskim vardı 31 haftalıkken gittim enson 2 kilo demişti doktor 33 olarak gözüküyordu 3 haftada gelmemi istedi cumartesi günü randevum var bklım bizimki nasıl
Hafta sonu bakıyorlar mi ki tatlım nerde yaşıyorsun cnm benimde kontröl de bakalım ne dicekler

Hafta sonu bakıyorlar mi ki tatlım nerde yaşıyorsun cnm benimde kontröl de bakalım ne dicekler
Uşakta yaşıyorum balım randevuları çok olduğu için doktorum cumartesi de çalışıyor özel öztan hastanesi ümmühan tütüncü somak harika bir doktor cnm hiç birşey sormadan kendi herşey anlatıyor kızımda da ona gittim oğlumdada ona gidiyorum

Uşakta yaşıyorum balım randevuları çok olduğu için doktorum cumartesi de çalışıyor özel öztan hastanesi ümmühan tütüncü somak harika bir doktor cnm hiç birşey sormadan kendi herşey anlatıyor kızımda da ona gittim oğlumdada ona gidiyorum
Kontrolün ne zmn kuzum

28.Haftada 1350 gr dı kuzum

Bizimkiler sıkıntılı 🤦🏻‍♀️ komşuda diyor ben çocuğa bişey oldu diye hareketsizlikten sürekli hastaneye giderdim diye bunları da içerde zor tutuyoz
Kuzum gittin mi Dr a ne dedi

Tüm sayfalar yüklendi.