Annişlerimm❤

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Patimat tarafından oluşturulan Annişlerimm❤ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,745 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annişlerimm❤
Konbuyu başlatan Patimat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar oglum bazen sabaha yakin saat 5de uyuyor sabah 10da kalkiyor acikib bu sure onun icin cokk diyilmi ac kalmak icin ne yapmaliyim uyandirmalimiyin onu
Yenidoğan için 5 saat aç kalması fazla arada bir kere uyandır ya da direk göğsünü ver refleksle emer bıraktığında kulağına dokun devam eder canım

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
İki saatte bir acikiyo canım uyandırıp emzirmen lazım🥰pek de uykucuymus darısı benim bebişin başına benimki tam tersi hiç uyumuyo hep uyanık 🥴

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
İki saatte bir acikiyo canım uyandırıp emzirmen lazım🥰pek de uykucuymus darısı benim bebişin başına benimki tam tersi hiç uyumuyo hep uyanık 🥴
Oo canim ne uykusu açken asslaa uyutamazsin onu yeri goru inletir vallaha. Sabaha karsi uyuyor ancak bazen 4.5.6.7 gibi gece uykusu yok yani 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar oglum bazen sabaha yakin saat 5de uyuyor sabah 10da kalkiyor acikib bu sure onun icin cokk diyilmi ac kalmak icin ne yapmaliyim uyandirmalimiyin onu
Hemşire hastanede iken benim bebeği topuğun un altından cimcik atardı ufacık ama 2 saatte bir emmesi lazım canım doktor söylemişti bizede mecbur uyandır

Tüm sayfalar yüklendi.