Sorum var Annişlerr teyze oluyorum 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Annişlerr teyze oluyorum 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,562 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annişlerr teyze oluyorum 🥰
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Efsane♡Elisa

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam güzel annişler 🥰 tüp bebek sayesin de bir yeğenim olmuştu 🤗 2 tane daha dondurulmuş embriyosu vardı ablamın onların ikisini de koydular 4 haftalık teyzeyim 🥰 şimdilik bir bebiş gözüküyor haftaya tekrar bakçaklarmış. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir şekilde doğar 🥰 sizler de bol bol dua edin 🤗🤲
Oyy maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻. Gözünüz aydın kuzum 😍😍

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam güzel annişler 🥰 tüp bebek sayesin de bir yeğenim olmuştu 🤗 2 tane daha dondurulmuş embriyosu vardı ablamın onların ikisini de koydular 4 haftalık teyzeyim 🥰 şimdilik bir bebiş gözüküyor haftaya tekrar bakçaklarmış. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir şekilde doğar 🥰 sizler de bol bol dua edin 🤗🤲
Maşallah kuzum gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🥰

Mervee

Kayıtlı Üye
rank

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim ablana nasib etsin canım benim sağlıkla kucağına almayı naib etsin 🥰🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar