Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede?
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 358 12 Şubat 2024 #1 Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede?
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 650 12 Şubat 2024 #2 zehra demir' Alıntı: Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede? Genişletmek için tıkla ... Banada yapıldı canm ama başka rahatsızlıklarımda vardı neyi ne amaçla yaptılar hiç hatirlamiyorum
zehra demir' Alıntı: Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede? Genişletmek için tıkla ... Banada yapıldı canm ama başka rahatsızlıklarımda vardı neyi ne amaçla yaptılar hiç hatirlamiyorum
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 12 Şubat 2024 #3 zehra demir' Alıntı: Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede? Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyorum
zehra demir' Alıntı: Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede? Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyorum
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 12 Şubat 2024 #4 zehra demir' Alıntı: Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede? Genişletmek için tıkla ... Hayır hiç yapmadılar
zehra demir' Alıntı: Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede? Genişletmek için tıkla ... Hayır hiç yapmadılar
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Şubat 2024 #5 Normal dogummu yaptin
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 12 Şubat 2024 #6 zehra demir' Alıntı: Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede? Genişletmek için tıkla ... Normal doğumda mı canım ben hiç hatırlamıyorum belki yapmışlardır ama bilmiyorum
zehra demir' Alıntı: Doğumdan sonra antibiyotik iyğne yapıldımı sizede? Genişletmek için tıkla ... Normal doğumda mı canım ben hiç hatırlamıyorum belki yapmışlardır ama bilmiyorum