Aptamil uygulaması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Aptamil uygulaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,015 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aptamil uygulaması
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar saat 15.00 da bebeklerde ilk yardım canlı yayını var izlemek isteyenlere dinlemek isteyenlere duyurulur 😄📢📢 insallah ilk yardım yapmamıza gerek kalmaz ama ne yapacagimzi bılmekte fayda var 👍

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar saat 15.00 da bebeklerde ilk yardım canlı yayını var izlemek isteyenlere dinlemek isteyenlere duyurulur 😄📢📢 insallah ilk yardım yapmamıza gerek kalmaz ama ne yapacagimzi bılmekte fayda var 👍
Çok haklısın canım ilk yardım okulda öğrenmiştik hem bebek hem çocukta özellikle ama kendi çocuğum olunca o soğukkanlılığı koruyamıyorum oğlum küçükken boğazına salatalık takıldı blw yöntemine yeni başlamıştık morardı uzun sürdü eğer eşim olmasaydı ne yapardım bilmiyorum geçende yeğenim yemek yerken tıkandı hemen aldım ben çıkardım boğazındakini işte evladına ayrı oluyor onu anladım

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Keşke her sene okullarda işyerlerinde olsa bende 2 send önce ehliyet kursunda öğrendiğimde böyle düşünmüştüm kimse bilmiyor unutuluyor önemli bir konu

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Çok haklısın canım ilk yardım okulda öğrenmiştik hem bebek hem çocukta özellikle ama kendi çocuğum olunca o soğukkanlılığı koruyamıyorum oğlum küçükken boğazına salatalık takıldı blw yöntemine yeni başlamıştık morardı uzun sürdü eğer eşim olmasaydı ne yapardım bilmiyorum geçende yeğenim yemek yerken tıkandı hemen aldım ben çıkardım boğazındakini işte evladına ayrı oluyor onu anladım
Aynen insanın kendi evladı olunca eli ayagına dolasıyor panıklıyor korkudan soguk kanlı olamıyor malesef benim kızımında bi ara bogazında cok kalıyordu yedikleri artık elim alıstı hemen cikariyorum ama korkuyorum yinede ben yokken bırsey olursa diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Keşke her sene okullarda işyerlerinde olsa bende 2 send önce ehliyet kursunda öğrendiğimde böyle düşünmüştüm kimse bilmiyor unutuluyor önemli bir konu
Cok onemlı bir konu hemde canım Allah korusun bi anlık birsey bilmesen sonu cok kötü olur

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Aynen insanın kendi evladı olunca eli ayagına dolasıyor panıklıyor korkudan soguk kanlı olamıyor malesef benim kızımında bi ara bogazında cok kalıyordu yedikleri artık elim alıstı hemen cikariyorum ama korkuyorum yinede ben yokken bırsey olursa diye

Cok onemlı bir konu hemde canım Allah korusun bi anlık birsey bilmesen sonu cok kötü olur
Aynrn evi bırak bi lokantada bitinin boğazına yemek kaçıyor bir kişi biliyor Allahtan hemlick yapıyor haberlerde İzliyoruz ama eğitime karşı bir uygulama yok malesef

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Aynen ben kullanıyorum uyqulamayı bakacam mutlaka teşekkür ederim qene haber werdiqin için😊
Birsey degil canim belki bakmak isteyen olur diye paylasıyorum bakalım 😄

Kimler dinlıyor kızlar cok guzel bilgiler verdi basımıza gelebilecek olan herseyi anlattı

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.