Sorum var Aranızdan ayrılıyom

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 prenses1prens annesi tarafından oluşturulan Aranızdan ayrılıyom başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,034 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aranızdan ayrılıyom
Konbuyu başlatan 2 prenses1prens annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bura ile alakası yok canım arkadaşlarım hepiniz çok iyisiniz çok cana yakınsınız ama kendim e göre bazı sebeplerim var sizileri seviyorum Allah'ım hamile olanların yavrularını sağlıkla kucağına almayı doğum yapanlar a da sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 her zaman sizlere dua edeceğim hepimizi çok öpüyorum 🥰🥰🌹

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Biraz sakinleş, kafanı toparla ne zaman istersen biz buradayız çiçeğim. Hiçbir şeyi kafana takarak kendine zarar verme yeterli

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bura ile alakası yok canım arkadaşlarım hepiniz çok iyisiniz çok cana yakınsınız ama kendim e göre bazı sebeplerim var sizileri seviyorum Allah'ım hamile olanların yavrularını sağlıkla kucağına almayı doğum yapanlar a da sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 her zaman sizlere dua edeceğim hepimizi çok öpüyorum 🥰🥰🌹
Cnm buaralar anladığım kadarı ile sikintilarin var rabbim sıkıntılarını gidersin kuzum 🤲🏻 sen şuan gidiyorum diyorsun ama dayanamaz yine gelirsin ☺️ biz burda olacaz duaların içinde çok saol kuuzm .. canın sikilirsa tekrar yazarsın kuzum kendine dikkat et

Tüm sayfalar yüklendi.