Bosch ve samsung daha iyidirKızlar Arçelik XXL 720lt buzdolabı kullanan varmı memnunmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var
Anladığım kadarıyla Arçelik beğenilmiyorBosch, Samsung ve şahsen benim şuan kullandığım Vestel markalarını öneririm. Ama bu elektronik eşya şans işi
Arçelik kendini geliştirdi ben beğeniyorum canımAnladığım kadarıyla Arçelik beğenilmiyor
Pek değil kuzum ama dediğim gibi elektronik eşya şans işi bana iyi denk gelirse sana gelmeyebilir bilemiyoruzkiAnladığım kadarıyla Arçelik beğenilmiyor
Arçelik önceden kaliteliydi ama bozdu kalitesini elinde kalmadı an meselesi uzun vadeli kullanamıyorsunAnladığım kadarıyla Arçelik beğenilmiyor
Cnm tüm beyaz eşyam Arçelik çok memnunum aynı şekilde annemin kayınvalidemin görümcelerimizde biz çok memnun kaldıkKızlar Arçelik XXL 720lt buzdolabı kullanan varmı memnunmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var
Aynen canım bende bosch kullanıyorum buzdolabımi bende çok memnunumArçelik sevmiyorum genel olarak ama buzdolabı tavsiyesi istersen Bosch önerebilirim yeni aldım meyve sebze çok uzun süre dayaniyor buzluğu da kocaman çok memnunum