Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım ilk dogum baska cocuk yok die bakmak daha kolay inan ki. Eşin izin alır zaten ilk bi hafta yanında olur. Sonra da artık alısıyorsun brbrkler zatengenelde 40lıyken emer yatar gazını cıkardıgın müddetce. Sende o uattukca yatar dinlenirsin emin ol ilk cocuk kolay bakımı. Ama ikinci hele üçüncü beteeerrrr
Canım inan bana yalniz olmak daha iyi bide ilk bebek olunca bebegin uyuyunca yatar dinlenir ne bulursan yersin biri olunca ne yicez yemek yap derdi felan yok hem eşinle rahat rahat bakarsın ben doğum yaptım geldim 2. Gün kendim ev supuruyordum bütün işlerimi yemegimi kendim yaptım valla annem 12 gün kaldı 5 günde kayınvalidem kaldı keşke yalnız kalsaydım diyorum onlar olunca bebek uyuyunca da uyuyamadım ayıp olacak diye valla en iyisi yalnız olmak herkes gidip bebeğimle tek kalınca vallaha bı oh çektim dünya varmış dedim ne bulursam onu yedim oğlum uyuyunca da rahat rahat yattım uyudum
Benimde ikinci bende kimseyi istemiyorum valla ama ayıp olmasin diye bisey de diyemiyorum kayinvalidem gelmek istiyor 1 hafta 10 gün kalman yeter anne fazlasina gerek yok diyorum onada
Hic korkma. Allah a sigin. Bende gurbetteyim h8c kimsem yok tu 2 gebeligimde de . Hatta 2 . Dogumda oglumu birakacak kimse yok diye esim ona bakmak zorunda kaldi gelemedi( yalniz basima dogum yaptim. Herkesin kapida bekleyeni vardi ama benim kimsem yoktu. Allahim vardi cok sükür. Sen güclü ol yaparsin cogu insan yalniz
Hic korkma. Allah a sigin. Bende gurbetteyim h8c kimsem yok tu 2 gebeligimde de . Hatta 2 . Dogumda oglumu birakacak kimse yok diye esim ona bakmak zorunda kaldi gelemedi( yalniz basima dogum yaptim. Herkesin kapida bekleyeni vardi ama benim kimsem yoktu. Allahim vardi cok sükür. Sen güclü ol yaparsin cogu insan yalniz