İşte dünyada binlerce kadın bu durumdan muzdarib. Bu durumdan dolayı hayatını yaşayamıyor. Hangi ırkden olursan ol hangi ülke hangi şehir farketmiyormuş işte. Aile faktörü biten ailelerin en büyük sebebidir. Yokluk açlık bir yerde hall ediliyorda böyle durumlar aşılamıyor işte.Bir nevi görücü usulü diyelim bir yıl tanışma asamamiz oldu sevdik birbirimizi 4 yıllık evliyiz ewin tek geliniyim istenmeyen gelinim hiçbir saygısızlığım olmadı halde ailesi sırt çevirdi konuşmazlar benimle 2 yıldır . Onlar k.maras biz İzmir'de oturyoz eşimin işi gereği. Eşimle hergun konuşuyor lar esim ailesine tapar resmen evlendigimiz ilk zamanlar beni ailesine savunur korurdu ama smdi çok kötü oldu kötü davranıyor bana hakaret ediyor 2. Oğlumuza hamileyim sanki o hamile ben değilim her seferinde alttan alan susan benim kendi hep üste çıkar dışarı çıksak burnumuzdan gelir küfür eder kavga eder hiç birşey anlamadan eve geliriz. Şimdiki aklım olsa asla evlenmedim böyle bir aileye gelmezdim bir tanr ablası var ama 10 taneye bedel resmen kaynanalik yapıyor bana anası babası ablası bosanmamizi okadar istiyor ki neymiş oğlu memur parası var her yerde kız bulur ewlenirmis anlatmak istediğim fakat anlatamadigim daha bir sürü şey var. Kusura bakmayın uzun oldu ama insan bazen derdini anlatınca rahatliyo![]()
Önemli degil uzun olmasi hepsini okudum. Allah yardimcin olsun canim. Ben de es ailesi ile çok sorun yasadim hala yasiyorum seni çok iyi anliyorum. Eşim bòyle bir adam olmasa ailesini dakka çekmem ama esim iyi iste. Senin eş insallah anlar ne yaptigini da kendine gelir.