Arkadaslar lutfen bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyra tekkişi tarafından oluşturulan Arkadaslar lutfen bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,406 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaslar lutfen bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Sümeyra tekkişi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra tekkişi

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ayy canim cok tesekkur edrim yazdigin icin icim rahatladi ya kac gundur cok stresteydim ya bebege bisi olursa diye Su an rahatladim gercekten
Merak etme cnm doktor riskili olsa zaten yazmaz bu riske girmez kendisi ben çok kullandım günde sabah akşam aldığım günleri hatırlıyorum sen günde 1 defa al yeter doktorun ne diyorsa o şekilde devam et

Sümeyra tekkişi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimde bulantım çok olduğu zaman zofer vermişti sabah aç karnına içiyordum çok rahatlatıyordu. Doktor en masum ilacı verdim dedi. Bir de yemeklerden yarım saat sonra rennie ya da gaviscon kullanıyordum su an 23 haftaligim bulantım geçti şükürler olsun. Sen doktoruna bak eczanedekileri çok ciddiye alma derim sonuçta herşeyimi doktor biliyor sorumlulugun onda
Ay gercekten mi doktor masum ilacmi dedi ,yani zarari olsa doktor soler diye dusunuyodum ama bi tarafta eczaci bi taraftan cevrem cok strese soktular beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merak etme cnm doktor riskili olsa zaten yazmaz bu riske girmez kendisi ben çok kullandım günde sabah akşam aldığım günleri hatırlıyorum sen günde 1 defa al yeter doktorun ne diyorsa o şekilde devam et
Gunde iki tane aliyodun yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar