Kızlar bebeğim 6 aylık diş dönemindeyiz demiştim zaten ve uyku problemimiz var zaten diştwn önce de vardı kendi kendine uyumaz sallanarak uyuyor geceli gündüzlü ama şimdi iyice beter oldu bu durum sallanmak istemiyor memede uyumuyor kendi kendine uyumuyor onu uyuturlen kırk takla atıyorum çok yoruyor beni uykusu var uyumuyor bir de şimdi şu çıktı habire ayakta sallayacalsın ki uyusun sallama koy yerine 5 dk sonra uyanır oldu şu günlerde inanın bugün 5 saat ayağımda kalmış böyle bişey olabilir mi ya ben ne yapacağım bundan önce uyku eğitimi vermeye çalıştım bir gün iki gün zar zor uyudu yatağında gerisi yok kendşnş yırtıyor ne yapacağımı şaşırdım kendi kendine uyursa güzel uyuyordu şimdi hiç uyumaz oldu mahvoldum kaç gündür zombiye dönğdm iyice geceli gündüzlü uykularım karıştı birbirine bir d eşimdi kayınvalidem düştü diz kapak kemiği kırıldı ameliyat oldu yeni tek gelin benim bebeğim de bu halde çok yoruyor mecbur ben bakacağım ona eşim 6 ayda anca yürüteçle yürümeye başlar diyor ben naoacağım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama benim bu kızı bir şekilde kendi kendine uyutma lazım ne yapıcam nolur yardım edin