Sorum var Artık doğum olsa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Artık doğum olsa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 680 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Artık doğum olsa
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Aşırı terliyorum hava o kadar sıcak ki anlatamam üstüne geceleri mide yanması oluyor. Gerçi gebelik boyunca geçmedi ama artık büyüdüğü için daha şiddetlendi geceleri dogursam da kurtulsam diyorum artık Allah gebelerin yardımcısı olsun son günlerim piskolojik ruhsal bedensel öyle cokdum ki. Resmen eşim iyi bişey dese bile catacak yer geziyorum allahdan eşimin giki çıkmıyor haydi kızım dogda kurtulak ikimizde 😃💜💜

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aşırı terliyorum hava o kadar sıcak ki anlatamam üstüne geceleri mide yanması oluyor. Gerçi gebelik boyunca geçmedi ama artık büyüdüğü için daha şiddetlendi geceleri dogursam da kurtulsam diyorum artık Allah gebelerin yardımcısı olsun son günlerim piskolojik ruhsal bedensel öyle cokdum ki. Resmen eşim iyi bişey dese bile catacak yer geziyorum allahdan eşimin giki çıkmıyor haydi kızım dogda kurtulak ikimizde 😃💜💜
Ay kuuzm ah ben normal halimle dayanamıyorum sıcağa rabbim gebelerij yardımcısı olsun cidden çok zor Allah'tan bu kadar sıcağa gehe olarak gğrmemişim. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 kaç haftalık oldun kuzum

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ay kuuzm ah ben normal halimle dayanamıyorum sıcağa rabbim gebelerij yardımcısı olsun cidden çok zor Allah'tan bu kadar sıcağa gehe olarak gğrmemişim. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 kaç haftalık oldun kuzum
Amin ablam. Ya dayanilacak gibi değil gerçekten 37 ablam ❤️😍

Ah canım benim ah aynı dertten muzdaribim öyle sıcak ne nemli ki daha takatim kalmadı inanır mısınız pencereyi açıp önünde yatıyorum geceleri

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Valla aynı biz cnm kac haftaliksin sıcaktan ölüyorum sırtımdan yeleği ayağımdan çorabı çıkarsam enfeksiyon oluyor hemen üşütüyorum giysem suda kalıyorum daralip boğuluyorum insan üstüme üstüme geliyor sanki yerimden kalkıp birsey yapmak bile istemiyorum dediğin gibi mideyi de hiç söylemiyorum içimi dışıma çıkarttı iyice ilaçlar da mahvetti offf offf cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar