Aşerme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Sakine mmiyy tarafından oluşturulan Aşerme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 418 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Aşerme
Konbuyu başlatan Sakine mmiyy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba bende 20 aylık oğlum var emziriyorum adet 6 gün geçti elittiler kaşıklar da göğüs şerde oldu bıraz sırt başka bişey yok sol kaşık da batma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba bende 20 aylık oğlum var emziriyorum adet 6 gün geçti elittiler kaşıklar da göğüs şerde oldu bıraz sırt başka bişey yok sol kaşık da batma
Bende emzirirken oldum test yap hamilesin dır belki adet olmadıysan kesin hamilesin dır zaten ben emzirdigim için ne olup bittiniz anlamadım lekelnmem oldu ama adet deyildi bile akıntılı ydi sürekli doktorum bile dedi yerlesme kanamasiydi o dedi

Bende emzirirken oldum test yap hamilesin dır belki adet olmadıysan kesin hamilesin dır zaten ben emzirdigim için ne olup bittiniz anlamadım lekelnmem oldu ama adet deyildi bile akıntılı ydi sürekli doktorum bile dedi yerlesme kanamasiydi o dedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar