Merhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Son düzenleme:
NormalMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Normal ilerleyen zamanlarda aynı olabilirMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Gayet normal benim ilk hamileliğim de 9 ay boyunca en ufak bi sıkıntim olmadı ama şu an ikinci hamileliğim de bulantı acı su gelme ağızda acı tat hepsini yaşıyorum hepsi bir olmuyor yaniMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
22. Haftamdayım daha bisey aşermedim ve tiksinmedimMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Normal canm bnm de kızımda hiç bise yoktu her hamilelik aynı olmuyorMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Can mende 7 heftelikdi ürək bulantısı çoxdu bəzən canın nəyisə çəkir hərə bir cür keçirir normaldiMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Normal canım erken daha ilerleyen haftalarda başlayabilir yada hiç olmayadabilir her gebelik bir olmuyorMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Normal canım ben sadece yeşil erik aşermiştim onun dışında hiç canım bişey çekmezdi hiçbir şey aşermezdimMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Aynı beeeenMerhabalar. 8 haftalık hamileyim hiç aşerme tiksinme yok normalmı?
Normal canımAynı beeeen![]()