Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar
F Filiz93 Kayıtlı Üye Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 22 10 Haziran 2022 #1 Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Haziran 2022 #2 Filiz93' Alıntı: Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar Genişletmek için tıkla ... Yaptırmadım henüz ama ayı gelince yaptırmayı düşünüyorum
Filiz93' Alıntı: Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar Genişletmek için tıkla ... Yaptırmadım henüz ama ayı gelince yaptırmayı düşünüyorum
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 10 Haziran 2022 #3 Filiz93' Alıntı: Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar Genişletmek için tıkla ... Ben yaptırdım canım
Filiz93' Alıntı: Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar Genişletmek için tıkla ... Ben yaptırdım canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Haziran 2022 #4 Burcuu' Alıntı: Ben yaptırdım canım Genişletmek için tıkla ... Bir şey sorabilir miyim herhangi bir yan etkisi oldu mj
Burcuu' Alıntı: Ben yaptırdım canım Genişletmek için tıkla ... Bir şey sorabilir miyim herhangi bir yan etkisi oldu mj
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 10 Haziran 2022 #5 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bir şey sorabilir miyim herhangi bir yan etkisi oldu mj Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum olmadı ateşinde çıkmadı hatta çok iyi geçti 2 tane yaptırdım birini 3 aylıkken diğerini 5 aylıkken yaptırdım canım
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bir şey sorabilir miyim herhangi bir yan etkisi oldu mj Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum olmadı ateşinde çıkmadı hatta çok iyi geçti 2 tane yaptırdım birini 3 aylıkken diğerini 5 aylıkken yaptırdım canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Haziran 2022 #6 Burcuu' Alıntı: Yok kuzum olmadı ateşinde çıkmadı hatta çok iyi geçti 2 tane yaptırdım birini 3 aylıkken diğerini 5 aylıkken yaptırdım canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederimm kuzum
Burcuu' Alıntı: Yok kuzum olmadı ateşinde çıkmadı hatta çok iyi geçti 2 tane yaptırdım birini 3 aylıkken diğerini 5 aylıkken yaptırdım canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederimm kuzum
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 10 Haziran 2022 #7 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Teşekkür ederimm kuzum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 10 Haziran 2022 #8 Filiz93' Alıntı: Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben kızımda da yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum
Filiz93' Alıntı: Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar Genişletmek için tıkla ... Kuzum ben kızımda da yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 10 Haziran 2022 #9 Filiz93' Alıntı: Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar Genişletmek için tıkla ... Yaptırmadım sorun yaşamadım, bunda da yaptırmayı düşünmüyorum
Filiz93' Alıntı: Rotavirus aşısı yaptırdınız mı hanımlar Genişletmek için tıkla ... Yaptırmadım sorun yaşamadım, bunda da yaptırmayı düşünmüyorum