Aşırı gaz ve kasılma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Aşırı gaz ve kasılma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,747 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşırı gaz ve kasılma
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Kızlar aşırı gazım var ya şalgamı cok içiyorum sanırım ondan bana kilo almışsın diyorlar ama çoğu gaz ne yapabilirim ya kendimi top gibi hissediyorum ben 1.48 boyum 78 kiloydum ilaçlardan dolayı iki ayda 11 kilo vermiştim 67 düşmüştüm suan 69 olmuşum aşırı şişkinlik gaz var bebeğe zararı olur mu ya 🥺🥺🥺

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aşırı gazım var ya şalgamı cok içiyorum sanırım ondan bana kilo almışsın diyorlar ama çoğu gaz ne yapabilirim ya kendimi top gibi hissediyorum ben 1.48 boyum 78 kiloydum ilaçlardan dolayı iki ayda 11 kilo vermiştim 67 düşmüştüm suan 69 olmuşum aşırı şişkinlik gaz var bebeğe zararı olur mu ya 🥺🥺🥺
Olmaz canim bende senin haftalarinda dawul gibiydim sanki 7 aylik hamile gibi zaman iniyor 😂😂

Olmaz canim bende senin haftalarinda dawul gibiydim sanki 7 aylik hamile gibi zaman iniyor 😂😂
Ay gerçekten mi ne bilim tam böyle zayıfladım cok güzel olmuşsun demişlerdi suan aynaya bile bakmıyorum hamilelik 🤰 hormonları sanırım kendimi hiç beğenmiyorum hamile kalmayı kendim istedim kilo alacağımı da biliyordum ama bu kadar kısa sürede 2 kilo da cok ağrıma gitti 😂😂🥺

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Ay gerçekten mi ne bilim tam böyle zayıfladım cok güzel olmuşsun demişlerdi suan aynaya bile bakmıyorum hamilelik 🤰 hormonları sanırım kendimi hiç beğenmiyorum hamile kalmayı kendim istedim kilo alacağımı da biliyordum ama bu kadar kısa sürede 2 kilo da cok ağrıma gitti 😂😂🥺
Önce cefa sonra sefa 😂😂ben de hic kilo alamiyorum basta sewindim kilo almidim die sonra indi meger gazmis hepsi 🤪

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikte şalgam önerilmiyor canım bilgin olsun bende ilk aşerdiğim şalgam olmuştu fakat Dr çok kızmıştı ödemin önüne geçemeyiz içmemen gerekiyor nefsini köreltmek için suyla karıştırıp bir kere iç demişti ayrıca gazının sebebide şalgamdır bağırsaklarını rahatsız eder

Gebelikte şalgam önerilmiyor canım bilgin olsun bende ilk aşerdiğim şalgam olmuştu fakat Dr çok kızmıştı ödemin önüne geçemeyiz içmemen gerekiyor nefsini köreltmek için suyla karıştırıp bir kere iç demişti ayrıca gazının sebebide şalgamdır bağırsaklarını rahatsız eder
Ama hamilelikte iyi geldiği yazıyor çoğu yerde

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
O şişkinlik başlarda bende de vardı ama geçti hemen seninki de gider belki zararı olur mu bilmiyorum

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Şalgam suyu midene çok zarar verir canım bende çok yaşadım gaviscon şurup içtim birde diyet yapmalısın sık sık az yemek özellikle ekmek hamur işi yememek çok rahatlatıyor ama yapabilirsen tabi hamileyken birde diyet yapmak çok sinir bozucu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar