O zaman bana Tazmanya canavarı düştü demek ki benim yeğenim de var bize çay yapıyordu bebekleriyle oyun oynuyordu kendi kendine yetiyordu yani bize bir zararı yoktuYok kuzum erkekler daha iyi kiza göre benin oğlum gerçekten cok nazlimdi ama bu laren hanim iligimi kemigimi sömürüyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ay bilmiyorum yaaa vallaha
ay bilmiyorum yaaa vallaha
Hayirli kuzum napcan

Ama benim ki ağzıma eline ne geçerse onunla vuruyor Jan revan içinde kalıyorum burnuma kafa atıyor. İstiyor ki sürekli evin içinde havlıyım. Hiç durmadan güreşelim. Sürekli klozet yalasın böyle farklı şeylerden hoşlanıyor

Mesela ben hergün emzik ve biberon karı kaynatirim ben sterilizasyonla uğraşırken benim oğlan da salonun parkelerini yalar duvar boyalarını tırnaklarıyla kazir kapı kilitlerini içine dilini sokmaya çalışır bunlar normal davranışlar mi şimdiO zaman bana Tazmanya canavarı düştü demek ki benim yeğenim de var bize çay yapıyordu bebekleriyle oyun oynuyordu kendi kendine yetiyordu yani bize bir zararı yoktu
Ama benim ki ağzıma eline ne geçerse onunla vuruyor Jan revan içinde kalıyorum burnuma kafa atıyor. İstiyor ki sürekli evin içinde havlıyım. Hiç durmadan güreşelim. Sürekli klozet yalasın böyle farklı şeylerden hoşlanıyor![]()