Rabbim yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle inşallahHanımlar bebeğim doğum pozisyonunu almış yalnızca suyu fazla sezeryan olacak dedi doktorum Allah nasip ederse yarın sezeryan olacak suyu fazla oldumu sezeryan mı olur?
Hakkında hayırlısı İnşaALLAH canımHanımlar bebeğim doğum pozisyonunu almış yalnızca suyu fazla sezeryan olacak dedi doktorum Allah nasip ederse yarın sezeryan olacak suyu fazla oldumu sezeryan mı olur?
Bebişim oldu çok şükür ama çok felaket agrım varHakkında hayırlısı İnşaALLAH canımsuyu fazlalığı normal doğumda ne kimi zararı var doktorun onu sana söylemidi kuzum ?
Çok şükür canım Rabbim analı Babalı büyütsün İnşaAllah kuzum sezeryan oldun yoksa normal doğum ?Rabbim yardımcın olsun rabbim acil şifalar versin İnşaAllah canım bebişin nasılBebişim oldu çok şükür ama çok felaket agrım var![]()
Sezeryan olduk ama çok kötüyüm ben ya çook agrım varÇok şükür canım Rabbim analı Babalı büyütsün İnşaAllah kuzum sezeryan oldun yoksa normal doğum ?Rabbim yardımcın olsun rabbim acil şifalar versin İnşaAllah canım bebişin nasıl
Kuzum ağrı kesici falan vurmuyolarmı hastanedeysen doktora söyle ağrı kesici falan yazsın Rabbim yardımcın olsun kuzum İnşaallahSezeryan olduk ama çok kötüyüm ben ya çook agrım var![]()
Ilkes duydum canim su fazlaligi normal doguma engel degul diye biliyorim amma dr oyle soylediyse belki vardir bir bildigi
Benimde biraz suyum cok 35haftam olacak yarin .Anyibiyotik yazdi doktor.benim icinde dua edin dussun.Normal dogum olacak inseAllah .Hanımlar bebeğim doğum pozisyonunu almış yalnızca suyu fazla sezeryan olacak dedi doktorum Allah nasip ederse yarın sezeryan olacak suyu fazla oldumu sezeryan mı olur?
Allah razı olsun canım benim 38 haftalıkta 3 kiloyla oldu sezeryan olduBenimde biraz suyum cok 35haftam olacak yarin .Anyibiyotik yazdi doktor.benim icinde dua edin dussun.Normal dogum olacak inseAllah .
Cocugunuz kac haftasinda kac kilo oldu can.
Bu arada Allah anali babali buyutsin