Ay kusura bakmayın bu ada bi bakın sonkez

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Ay kusura bakmayın bu ada bi bakın sonkez başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,076 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ay kusura bakmayın bu ada bi bakın sonkez
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar zorya zaten 40 yeni çikti yani 10 gündemi tuttu
Cnm 40 ın içinde hamile kakan da var. Hemen olabilir cok dikkatli korunman lazım artık korunma yöntemlerine dr güven yok o yüzden çift dikiş gitmek zorundasın. Misal ben hem sprail var hem eşim korunuyo. Bunun gibi yani çift yöntemle korun. İnsallah bişi yoktur ama varsada rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez böle düşün. Rızkı varsa gelir dünyadan alır. Bende artık istemiyorum cocuk ama rabbim bu kadar korunmaya ragmen verirse diyecek hiç bişim olmaz dogurur eşşek gibi de bakarım 🤣sonucunda da tımarhaneyi boularım ama orası kesin🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu ne oluyor acaba kızlar sakın linçlemeyğn cidden ilk defa görüyorum 😅🤭
Kız anacım hamilelik testi ya işte 🤣🤣🤣

Sybm

Guest
rank
Cnm 40 ın içinde hamile kakan da var. Hemen olabilir cok dikkatli korunman lazım artık korunma yöntemlerine dr güven yok o yüzden çift dikiş gitmek zorundasın. Misal ben hem sprail var hem eşim korunuyo. Bunun gibi yani çift yöntemle korun. İnsallah bişi yoktur ama varsada rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez böle düşün. Rızkı varsa gelir dünyadan alır. Bende artık istemiyorum cocuk ama rabbim bu kadar korunmaya ragmen verirse diyecek hiç bişim olmaz dogurur eşşek gibi de bakarım 🤣sonucunda da tımarhaneyi boularım ama orası kesin🤣🤣

Kız anacım hamilelik testi ya işte 🤣🤣🤣
40 gün yskşaşmadık ki

Canım kan birikintiside olabilir bence gebeliğe yorma
İnşAllah canım

Canım kan birikintiside olabilir bence gebeliğe yorma
İnşAllah canım

Tüm sayfalar yüklendi.