Sorum var Ayak şismesi yasiAn varmi ??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Ayak şismesi yasiAn varmi ?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,532 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ayak şismesi yasiAn varmi ??
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlemözkn08

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Hiç bişey fayda etmiyo hamilelik bitene kadar ödem bitmez bence🤰
Nyse Allah yardimcimiz olsun 50 kilolardan 60 70 geliyoruz normal diElim ama bazen aciyor 🤑
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ben ne yaptıysam geçmedi çok şişme olmuştu doğumdan sonra geçti 1 gün sonra eve gelince ayaklarım küçükmüş dedim 😂
😀😀😀😅😅insAllah eski kilomuza doneeiz

Son düzenleme:

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Hahaha ayniyz biz senle 😊🥰ama gecermis su 2 gundur gunde 2 litre su icmeye calisiyorum..... ama benim sanki ayakta durunca oluyor yani gezin diyorlar ya cikiyoeum disari biraz ayagim sismis is yaparkende oyle

Canım çok ayakta kalma birde sıcaktanda oluyor bazen bol bol su iç
2 gündür basladim cnm bnde 2 litre icmeye calisiyoeum gunde tatli yaparmi acaba cikolata falan yiyorm genelde.

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Bende oglumda da bundada cok sisme olmadi ama 37 iken 38 e ciktim dogumdan sonra geri 37 ye döndum bakalim bunda ne olacaj su an da 38 giyiyorum 35. Haftadayim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Hahaha ayniyz biz senle 😊🥰ama gecermis su 2 gundur gunde 2 litre su icmeye calisiyorum..... ama benim sanki ayakta durunca oluyor yani gezin diyorlar ya cikiyoeum disari biraz ayagim sismis is yaparkende oyle

2 gündür basladim cnm bnde 2 litre icmeye calisiyoeum gunde tatli yaparmi acaba cikolata falan yiyorm genelde.
Bende çok tatlı yiyorum bence yapmaz daha çok tuzlu yapar

Umayyy

Kayıtlı Üye
rank

Ben hergün 3 litre içiyorum ayaklarımın şişliğindrn yine yürüyemiyorum ellerimde aynı

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Hiç bişey fayda etmiyo hamilelik bitene kadar ödem bitmez bence🤰
Benimde ödemin çok oluyordu ayaklarım ellerim ayak bileklerim hep şişiyordu balım ama ben bir çözüm bulamadım malesef 😊 doğumdan sonra geçiyor merak etme

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.