Sorum var Aylık iğne

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3 erkek annesi💙 tarafından oluşturulan Aylık iğne başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 371 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aylık iğne
Konbuyu başlatan 3 erkek annesi💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurka

3 erkek annesi💙

Kayıtlı Üye
rank
Evet çok kesin bırakana kadar sıkıntı yok emzirme döneminde kullanılmıyor canım tercih edilmemeli
Hmm gerçi emzirirken süt mü korkuyodu artık bilmiyorum ama emzirirken hamile kalmadım şükür ama korkuyorum işte yinede bide koldan implantlar acaba hiç kulllananiniz oldumu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebeğim gorumcemde hem vurulup hem emziriyor ama ben kızımdan sonra hemşire den istediğimde vuramayiz sütüne geçer demişlerdi 1 aylık değil 3 aylık al o daha zararsizmis görümcem öyle dedi bana da

Bebeğim gorumcemde hem vurulup hem emziriyor ama ben kızımdan sonra hemşire den istediğimde vuramayiz sütüne geçer demişlerdi 1 aylık değil 3 aylık al o daha zararsizmis görümcem öyle dedi bana da
Ben son ikiyi spiralle hamile kaldım nedense tutmuyo spiral tekrar taktırıp yine hamile kalmaktan korkuyorum spiral taktırdım mi biturlu kanamam kesilmiyo elden ayaktan çıkıyorum doktor nekadar normal desede bı turlu duzen tutmuyo

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Hmm gerçi emzirirken süt mü korkuyodu artık bilmiyorum ama emzirirken hamile kalmadım şükür ama korkuyorum işte yinede bide koldan implantlar acaba hiç kulllananiniz oldumu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben son ikiyi spiralle hamile kaldım nedense tutmuyo spiral tekrar taktırıp yine hamile kalmaktan korkuyorum spiral taktırdım mi biturlu kanamam kesilmiyo elden ayaktan çıkıyorum doktor nekadar normal desede bı turlu duzen tutmuyo
Bende hapla korunmaya çalıştım ama insan çok çabuk unutuyor bence iğne koruma için iyi benim arka arkaya ikinci geliyor doktorla konuşup tüplerimi bağlamasını isticem ikin senede ikinci çocuğa hamileyim iki tane de düşük yaptığım halde çok çabuk hamile kalıyorum eğer başka çocuk istemez düşünmezsen bence sende tuplerini bağlat

Tüm sayfalar yüklendi.