Sorum var Aylık korunma iğneleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EMINE en tarafından oluşturulan Aylık korunma iğneleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,035 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aylık korunma iğneleri
Konbuyu başlatan EMINE en
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebişimin annesiyim

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar nasılsınız 36 haftalık gebeyim korunma yöntemleri araştırıyorum, aylık ve 3 aylık iğneler varmış çevremde vurulanlar olmuş ama 3 aylık iğnede adet gören de yok, bu iğnelerle hamile kalanlar da varmış sizce ne kadar güvenilir aranızda kullanan var mı ne tavsiye edersiniz
Kuzenim iğne vuruldu adet düzeni bozuldu olamayınca sinirlilik.olustu kilo aldı keşke olmasaydım dedi hemşirece bana iğneyi önermedi hormonlara müdahale dedi ama şu var ki herkeze herşey iyi gelmiyor spiral yada iğne kişiye göre farklılık gosterebilir

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar nasılsınız 36 haftalık gebeyim korunma yöntemleri araştırıyorum, aylık ve 3 aylık iğneler varmış çevremde vurulanlar olmuş ama 3 aylık iğnede adet gören de yok, bu iğnelerle hamile kalanlar da varmış sizce ne kadar güvenilir aranızda kullanan var mı ne tavsiye edersiniz
Canım ben 6 sene 3 aylık iğne kullandım adeti tamamen kesiyor hic adet olmuyorsun bende bi sıkıntı yaratmadı bünyeden bünyeye degisir. Benden sonra bi kac arkadaşım daha başladı ama adet olmadıkları İcin stres yapıp bıraktılar. Bende 2.cocugu düsünmeye başladığım için bırakmıştım 2 ay sonra da adet oldum 8 ay icinde de hamile kaldım şuan bebeğim 6 aylık oldu ama ben hala adet olmadım adet olmayı beklıyorum olayım hemen yıne 3 aylık iğneye başlayacagım. %99 koruma veriyor

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Aleyküm slm canım ben sipralı daha çok tavsiye ederim iğneyi hiç tavsiye etmem çünkü iğne hep adetli geçiyor ay boyunca o içinde Bi iki gün kuruyorsun ondan sonra hep adetlisin ben öyle gördüm

Tüm sayfalar yüklendi.