Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar bu ne demek ense kalınlığı mi oluyor ensesi kalın demekmi anlayamadım bilenler bu yardımcı olurmusunuz down sendromu riski mi var ? Dahaca doktoruma randevu alıp göstermedim kafama takıldı
Fl uyluk kemiği uzunluğu
Bpd baş çevresi
Bebeğinin haftasını bilmiyorum ama ikisi uyumlu
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Hanımlar bu ne demek ense kalınlığı mi oluyor ensesi kalın demekmi anlayamadım bilenler bu yardımcı olurmusunuz down sendromu riski mi var ? Dahaca doktoruma randevu alıp göstermedim kafama takıldı Ekli dosyayı görüntüle 2180
Gelişimde biraz gerilik var ama sıkıntı görülmez bunda kuzum
2025-07-30
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Hanımlar bu ne demek ense kalınlığı mi oluyor ensesi kalın demekmi anlayamadım bilenler bu yardımcı olurmusunuz down sendromu riski mi var ? Dahaca doktoruma randevu alıp göstermedim kafama takıldı Ekli dosyayı görüntüle 2180
Sonuç için randevuya gerek yok diye biliyorum kuzum
2025-07-30
O zaman doktoruj usg de bir şey görmüştür ama korkma çok ciddş Bir şey olsa Sana güzelce anlatırdı canım. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah