İşte böyle birşey yani fikrine katılmayınca hemen annelik ten bile vururlarNe alakası var canım bizler dikkat etmiyor muyuz sanki? Yada bilinçli anne değilmiyiz sanıyorsun? Bu gibi konularla bilinçli olmanın ne gibi bi alakası var ki? Sonucta kaynanamıza veya annemize vermiyoruz temelli cocugu. Sevsinler istiyoruz sadece. Bi de şimdi sen öğretmensin die sadece sen cocugunu daha iyi veya bilinçli yetiştirecksin die bişi yok. Bizlerde belli eğitim almıs insanlarız cok şükür ve eğitim almamıs olanlarımız bile her seyi biliyor netten surdan burdan arastırılıyor. Neyse evet dediğşn gibi herkesin kendi fikri....

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaşlı insanları alttan almak kalp kırmamak gerek bizde bir gün yaşanacağız ve yaptığımız ne varsa önümüze gelecekİşte öleleri de var böleleride de. Valla ben ilgisiz olsalar cok cnm sıkılır üzülürüm. Kaynanam derdi hep söle yap böle yap he tmm derdim ama krndş bikdiğimi yapardım ama onu da kırmazdım hani. Öle öle gecti zaman. Şimdi 3 cocugum var kimse karısmaz severler öper koklarlar herkes evine![]()