Baby turco

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Baby turco başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,476 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baby turco
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Sleppy cok iyi cokda memnunum ama fiyatlar ucmus adet azalıyor buyudukce numarası oda biraz pahalıya geliyor bize pısık yaparsa yine donerim sleppy ye 😄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız internetten arastırsana niye böle sacma sapan sorular soruyon bacım 😂😂😂😂😂😂😘😘
Sende mi bürütüs 😂😂😂

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
4 numara geliyor aynen bende gordum ama biz daha 3 kullanıyok keske 3 getirseler 😂😂
Cnm cabuk büyüyolar zaten al nolcak ki bnmki 3 aylık 4 no kullanıyom ewet aslında 3 kullanmam lazım ama bnm iki tane bezli kız var öteki de 4 kullanıyo die ucuz bukunca ikşsine de 4 aldım malesef

Sagol canım adım sumeyye 😄
Ya bazıları cocuklarının da isimlerini koyuyo ya ondan emin olamadım 😂

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar zam gelince bezin fiyatlarıda ucmus sleppy kullanıyordum ama fiyat zamlanmıs pahalıya geldı baby turco kullan varmı acaba sleppy gore daha uygunmus 🤔🤔🤔
Kuzum ilk etapta 1 paket al pisik yapip yapmayacağını gör ona gore devamını al derim bende A101in soffio yu aldim kizimda hic pisik yapmamıştı oglumda da yapmazsa soffio ile devam edecem bakalim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar zam gelince bezin fiyatlarıda ucmus sleppy kullanıyordum ama fiyat zamlanmıs pahalıya geldı baby turco kullan varmı acaba sleppy gore daha uygunmus 🤔🤔🤔
Kampanyalar oluyor canım Trendyol da Hepsiburada da falan takip et ben şimdiden 3 aylık bez aldım stokladim indirimdeyken tanesi 70 kuruşa denk geldi sende takip et Molfix kullandım ben oğlumda bundada yine Molfix aldım

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı durumdayım yok mu uygun fiyatlı kaliteli bez

Kuzum ilk etapta 1 paket al pisik yapip yapmayacağını gör ona gore devamını al derim bende A101in soffio yu aldim kizimda hic pisik yapmamıştı oglumda da yapmazsa soffio ile devam edecem bakalim
Kuzum sızdırma yapıyor mu şuan Prima çare kullaniyorm bir büyük beden aldm ama sızdırma yapıyor birde kızımın cildi çok hassas bezi biraz fazla altında kalsa pişik oluyor prima birde ağır kokuyor

Tüm sayfalar yüklendi.