Bacak ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay NALÇACI tarafından oluşturulan Bacak ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,216 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bacak ağrısı
Konbuyu başlatan Tülay NALÇACI
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay NALÇACI

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kızlar 38+5 günlük hamileyim ve çok fazla bacak ağrılarım var yataktan kalkamıyorum ağlıyorum resmen doğum yaklaştığı içindir diyorum ama bu ağrılar bende baya uzun Bi zamandır var hamileliği bunlarla geçti diye bilirim, bacak ağrısı gibi değil daha çok bacaklarımın birleşim yeri yani çatının orası iki bacağımda oynatamıyorum sizde aynı durumu yaşayan varmı ne yapmalıyım güzel anneler?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kızlar 38+5 günlük hamileyim ve çok fazla bacak ağrılarım var yataktan kalkamıyorum ağlıyorum resmen doğum yaklaştığı içindir diyorum ama bu ağrılar bende baya uzun Bi zamandır var hamileliği bunlarla geçti diye bilirim, bacak ağrısı gibi değil daha çok bacaklarımın birleşim yeri yani çatının orası iki bacağımda oynatamıyorum sizde aynı durumu yaşayan varmı ne yapmalıyım güzel anneler?
36+4 deyim bu hafta baya ağrım var bacaklarım kasıklarım çok fena

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Bn cokkk çektim bacak ağrısını magnezyum eksikliği yüzünden oluyor bn hergun bir tane madem suyu içiyodum magnezyum eksikliğine iyi gelouiy

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Magnezyum kullanıyormusun cnm , ben sürekli içiyorum hic aģrım yok 8ci ayda 1 2 hafta ağrım vardi magnezyuma başladım ağrılar durdu Allaha şükür

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Bn cokkk çektim bacak ağrısını magnezyum eksikliği yüzünden oluyor bn hergun bir tane madem suyu içiyodum magnezyum eksikliğine iyi gelouiy
Aynen maden suyu ve hergün bir tane muz iyi gelir ağırları hafifletir banada Dr söylemişti hamileyken hergün yapıyordum magnezyum eksikliğinden oluyor genelde

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeligimde bende kalçamın ağrısından yuruyemiyordum bile magnezyum verdi doktorum ondan sonra geçti çok şükür şimdi ikinci gebeliğim 5. Aydan beri kullanıyorum faydası çok gerçekten

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Magnezyum kullanıyormusun cnm , ben sürekli içiyorum hic aģrım yok 8ci ayda 1 2 hafta ağrım vardi magnezyuma başladım ağrılar durdu Allaha şükür
Kullanıyordum ama hiç Bi etki etmedi bende bıraktım içmeyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk gebeligimde bende kalçamın ağrısından yuruyemiyordum bile magnezyum verdi doktorum ondan sonra geçti çok şükür şimdi ikinci gebeliğim 5. Aydan beri kullanıyorum faydası çok gerçekten
Ben tekrar başlayayım ozman, teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben tekrar başlayayım ozman, teşekkür ederim
Aynen maden suyu ve hergün bir tane muz iyi gelir ağırları hafifletir banada Dr söylemişti hamileyken hergün yapıyordum magnezyum eksikliğinden oluyor genelde
Her gün muz yiyorum maden suyu arada bir içiyorum ama bilmiyorum çok ağrılarım oluyor

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğumu engellemek ve bacak ağrılarıma iyi gelmesi için suya atılan magnezyum tableti verdi doktorum, günde 1 adet sade soda içiyorum tavsiye ederim 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.