Kizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı 

Benim de 20.haftada öyle olduğunu öğrendim ama doktor dedi ki yukarı çıkabilir ve 28.hafta plesantam olması gerecek yere geldi cnm. Telaş yapma dikkat et düzelir inşallahKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Aminn cnm inşallah cümlemize
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah cnm Bütün anneler sağlıklı bı şekilde alsın kucahina![]()
Kuzum kendini strese sokma benimde eşi aşağıda doktor dedi çocuk büyüdükce kalkıyor endişelenme o çok zaman kalkıyor bende 28hafdalığım çocuk büyüdekce oda yukarı çıkıyorAminn cnm inşallah cümlemize
İnşallah cnm Bütün anneler sağlıklı bı şekilde alsın kucahina![]()
Kuzum başın sağolsun o cennette seni bekliyor olacak emin ol şimdiki yavrunu da Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Sağol cnm Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun canım kendini çok yormamaya özen göster
Ay inşallah benimki bide daha küçük oyüzden 13 haftalıkBenim de 20.haftada öyle olduğunu öğrendim ama doktor dedi ki yukarı çıkabilir ve 28.hafta plesantam olması gerecek yere geldi cnm. Telaş yapma dikkat et düzelir inşallah
Ay inşallah benimki bide daha küçük oyüzden 13 haftalıkBenim de 20.haftada öyle olduğunu öğrendim ama doktor dedi ki yukarı çıkabilir ve 28.hafta plesantam olması gerecek yere geldi cnm. Telaş yapma dikkat et düzelir inşallah
İnşallah cnm
Kuzum kendini strese sokma benimde eşi aşağıda doktor dedi çocuk büyüdükce kalkıyor endişelenme o çok zaman kalkıyor bende 28hafdalığım çocuk büyüdekce oda yukarı çıkıyor
Allah razı olsun cnm inşallaKuzum başın sağolsun o cennette seni bekliyor olacak emin ol şimdiki yavrunu da Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahağır işler yapma olur mu bol bol dinlen beslenmene dikkat et özellikle stres yapma
İnşallah cnm
Kuzum kendini strese sokma benimde eşi aşağıda doktor dedi çocuk büyüdükce kalkıyor endişelenme o çok zaman kalkıyor bende 28hafdalığım çocuk büyüdekce oda yukarı çıkıyor
Allah razı olsun cnm inşallaKuzum başın sağolsun o cennette seni bekliyor olacak emin ol şimdiki yavrunu da Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahağır işler yapma olur mu bol bol dinlen beslenmene dikkat et özellikle stres yapma
Güzelim. Her hamilelik. Aynı olucak diye bsiey yok dikkat et kendine bol dua et korkma iyi düşün iyi olsun Allahım sag sağlık kucana almayı nasip etsin inşallahKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Başın sağolsun canım benim ilk gebeliğimde öyleydi bebek büyüdükçe eşide yukarı çıktı bi sorun olmadı çok şükürKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Tabi öyle öyle ama ilki kabetihim için insan ister istemez korkuyorGüzelim. Her hamilelik. Aynı olucak diye bsiey yok dikkat et kendine bol dua et korkma iyi düşün iyi olsun Allahım sag sağlık kucana almayı nasip etsin inşallah![]()
Allah razı olsun canm inşallahBaşın sağolsun canım benim ilk gebeliğimde öyleydi bebek büyüdükçe eşide yukarı çıktı bi sorun olmadı çok şükür
Allah razı olsun canm inşallahBaşın sağolsun canım benim ilk gebeliğimde öyleydi bebek büyüdükçe eşide yukarı çıktı bi sorun olmadı çok şükür
Biliom canım seni biraz rahtlatmak için soyledimTabi öyle öyle ama ilki kabetihim için insan ister istemez korkuyor
Allah razı olsun canm inşallah
Allah razı olsun canm inşallah![]()
Amin cümlemizden inşallah canımTabi öyle öyle ama ilki kabetihim için insan ister istemez korkuyor
Allah razı olsun canm inşallah
Allah razı olsun canm inşallah![]()
Rica ederim kuzum sendende Allah razı olsunSağol cnm Allah razı olsun
Ay inşallah benimki bide daha küçük oyüzden 13 haftalık
Ay inşallah benimki bide daha küçük oyüzden 13 haftalık
İnşallah cnm
Allah razı olsun cnm inşalla