Bakar misiniiz??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Keziban 🦋 tarafından oluşturulan Bakar misiniiz?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,469 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakar misiniiz??
Konbuyu başlatan Keziban 🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kaç kilo ile hamile kaldın kuzum ben 55 ile kaldım şuan 21 haftaligim daha yeni yeni kilo almaya başladım
67 kilo ile hamile kaldım kuzum 4 kilo aldıydım tekrar 67 ye düştüm kusarak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk gebelikte fazla dgl cnm ama ikincide çok erken hissedebiliyrsn bn bu ikincide 10 12 de bile hissetm
10 hafta dahada erken ya o zamanlar hissetmek olmaz seğirme olur benim bildiğim 😅🤦🏻‍♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
67 kilo ile hamile kaldım kuzum 4 kilo aldıydım tekrar 67 ye düştüm kusarak
Anladım kuzum bünye meselesi o zaman canım benim karnında yeni yeni xikti mesela daha 1.5 kilo filan aldım henüz bebeği ilk hissettiğim zaman 55 tim. Sende hareketlenme zamanı gelince tez zamanda hissedersin insllah 🤲🏻

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Anladım kuzum bünye meselesi o zaman canım benim karnında yeni yeni xikti mesela daha 1.5 kilo filan aldım henüz bebeği ilk hissettiğim zaman 55 tim. Sende hareketlenme zamanı gelince tez zamanda hissedersin insllah 🤲🏻
Amin inşallah kuzum benimde ilk gebeliğim merakla bekliyorum o günleri artık 😅

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Kaç kilo ile hamile kaldın kuzum ben 55 ile kaldım şuan 21 haftaligim daha yeni yeni kilo almaya başladım
Bn söylesem gülersiniz sanırım. Hamile kaldığımda tm net kaç kiloydum bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrenince 1 buçuk aylık hamileydim bide 1 buçuk ay daha emzirdim ysni 3 ay emzirdim dedim 1 yaşını doldurana kadar emzirecektim baktım ki emzirmekten git gide dahada zayıflıyorum. Ve bebeğim için endişelendim 1 yaşını doldurmasına 20 gün kala kestim sütten baya zayıfladım çünkü emzirme Bi yandan aşerme dönemi bi yandan bnm ilk 3 ayım çok kötü geçiyor özellikle bu hsmileliğimdeki ilk 3 ay kızımda kinden daha kötüydü çok zayıfladım 39 kiloya düştüm. artık bebeğim için korktum bişey Olcak beslenemeyek diye o yüzden kestim kızımı sütten ama şimdi toparladım kilo yönünden baya aldım o halime göre

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bn söylesem gülersiniz sanırım. Hamile kaldığımda tm net kaç kiloydum bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrenince 1 buçuk aylık hamileydim bide 1 buçuk ay daha emzirdim ysni 3 ay emzirdim dedim 1 yaşını doldurana kadar emzirecektim baktım ki emzirmekten git gide dahada zayıflıyorum. Ve bebeğim için endişelendim 1 yaşını doldurmasına 20 gün kala kestim sütten baya zayıfladım çünkü emzirme Bi yandan aşerme dönemi bi yandan bnm ilk 3 ayım çok kötü geçiyor özellikle bu hsmileliğimdeki ilk 3 ay kızımda kinden daha kötüydü çok zayıfladım 39 kiloya düştüm. artık bebeğim için korktum bişey Olcak beslenemeyek diye o yüzden kestim kızımı sütten ama şimdi toparladım kilo yönünden baya aldım o halime göre
Ay çok zayıf olmakta kötü kuzum ya her şeyi geçtim karnında ki bebise yazık bide bağışıklık çöküyor resmen şükür kilo almışsın sen yinede dikkat et valla benim aldığım Yada alacağım kilo umrumda değil doğumdan sonra veririm diyorum paşam iyi olsunda🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.