Sorum var Bakar mısınız kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan ❤️ tarafından oluşturulan Bakar mısınız kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakar mısınız kizlar
Konbuyu başlatan Dilan ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilan ❤️

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben 6haftalik gebeyim bugün muane oldum kese var ama bebek yok dedi doktor bı hafta sonra gel dedi aynı durumu yaşayan varmı bana Bilgi verir misiniz

Sena karakuş

Kayıtlı Üye
rank
Ben 6haftalik gebeyim bugün muane oldum kese var ama bebek yok dedi doktor bı hafta sonra gel dedi aynı durumu yaşayan varmı bana Bilgi verir misiniz
Merhabalar aynı durumu bende yaşadım dayanamayıp 2/3 gün sonra tekrar gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk. Kese küçük olduğu için normal bir durum canını sıkma %90lık bir kısım bunu yaşıyor zaten

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar aynı durumu bende yaşadım dayanamayıp 2/3 gün sonra tekrar gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk. Kese küçük olduğu için normal bir durum canını sıkma %90lık bir kısım bunu yaşıyor zaten
Anladım canım duyunca biraz tedirgin oldum size sormak istedim bilgin için teşekkür ederim 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.