Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişiden kişiye göre değişiklik gösterir lakin sancıların sıklaştıysa acile gitmeni öneririm
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Kuzum benim doğumdan 1 hafta önce sancılarım ara ara oluyordu ama hafif hafif sonra doguma 3 gün kala nişanım gelmişti ağrılı bir şekilde hafif kan gördüm daha sonra nişandan 3 gün sonra kurban bayramı arefesinde gündüz ağrılarım çoğalmıştı 1 saatte da bir ağrı geliyordu gece 12 den sonra ağrılarım sıklaştı 10 dk da bire düştü gece 2 ye evde dayanabildim 2 den sonra sancılarım dayanılmaz bir hal aldı acile gittim ambulans ile hastaneye gittiğimde 1 santim açılmam vardı çok sancım olduğu için yatış verdiler sancılarım 5 dk da bire düştü gittikçe çoğaldi kurban bayramı günü saat 11.10 geçe kızımı kucağıma almıştım